Новини

Военнослужещ на НАТО загина при взрив в Южен Афганистан

Публикувана от novini.bg в Свят
Дата: 2012-06-24 07:39:00, видяна 298 пъти

Военнослужещ на НАТО е загинал при взрив в Южен Афганистан, съобщава агенция Синхуа, позовавайки се на изявление на Международните стабилизиращи сили в Афганистан (ИСАФ).

Войникът е загинал в резултат на взрив на самоделно взривно устройство. Не се съобщават повече подробности за инцидента. Няма данни за националността на загиналия.

ИСАФ съобщава още, че хеликоптер на силите е извършил принудително кацане в южната част на страната. Членовете на екипажа не са пострадали.Сподели:  
Етикети: загина, НАТО, Взрив, Южен, Афганистан, Военнослужещ

Коментари


Държи се Авганистанския народ, смело малко по малко изтребва нашественика, отрепките от НАТО губят тази битка вече.
0 коментарът е отпреди 7 години
Тимурчо, за какъв афганистански народ говориш? Това са зомбирани брадати ислямисти, които си мечтаят за някакъв тъп шериат със загубените му тъпи закони. Тия да вземат да се обръснат и измият и да водят нормален живот, като работят и създават нещо, а не да мързелуват и да се чудят кого да убият в безмисленото си съществуване. Затова в афганистан е бедност, щото отглеждат само наркотици и не работят. Ислама там нещо не ги стимулира да работят. Виж в Турция е друго, хората там добре работят и не се гърмят.
0 коментарът е отпреди 7 години
Абе Тимуре, да не си змбиран чеченски боевик?
0 коментарът е отпреди 7 години
Ккви са Афганистанците, няма значение нали са си на собствена земя, и няма смисъл някой да им вкарва "демокрация" като при нас. Затова бой по нашественика и агресорите.
0 коментарът е отпреди 7 години
Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...