Новини

Псуваха и ругаха на расистка основа актриса с български корен в Германия

Публикувана от novini.bg в Свят
Дата: 2017-03-20 18:36:00, видяна 965 пъти

Германската актриса Радост Бокел, която е наполовина българка, бе нападната расистки в супермаркет във Франкфурт.

Това написа самата тя във Фейсбук. 41-годишната актриса има цветнокожо дете на 7 години. Момченцето отхапало от геврек, който Бокел взела за него, още преди да стигнат до касата. Една жена видяла това и наругала детето. „В Германия не всичко е безплатно“, изкрещяла тя, а когато Радост Бокел се намесила, я нарекла проститутка, спяща с чужденци и опънала ръка за хитлеристки поздрав. „Дълго мислех дали са дам гласност на това, но реших, че не бива да премълчаваме подобни работи. Искам всички да осъзнаят, че явно в главите на някои хора вече е напълно окей да си расист. Това не може да бъде!“, написа тя във фейсбук.

Ден след поста й била залята на лични съобщения от ужасяващи писания. „Ти си балканско лайно! Балканска проститутка, която е спала с негър и е родила негърско дете. Сама си си виновна, балкански боклук такъв“, гласи едно от съобщенията, пратени й от хейтъри.

Радост Бокел е родена през 1975 година в Хале, ГДР. Когато е на пет години, майка й успява да избяга с нея във Франкфурт. Името й е дадено от баща й – българин, който обаче се разделя с майката, още преди Радост да се роди. Тя така и не се запознава с него. Радост Боке става известна още на 9 години с ролята си на Момо в едноименния филм. Синът й Ти Джей е от брака й с американския соул певец Тайлър Уудс, с когото се разведе през 2015 г., информира 24 часа.Сподели:  
Етикети: Германия, актриса, основа, корен, расистка, псуваха, ругаха

Коментари


Това ми е любима гледка, да видя българка да води дете мангасарче.
Тя какво очаква?
Че в Германия като повечето хора са толерасти, няма да има вражда към нея и негърчето ли?
2 коментарът е отпреди 11 месеци
По-добре негърче отколкото герберастче.
-1 коментарът е отпреди 11 месеци
полека лека на германците ще им писне от всички маймуни от цял свят дето се намърдаха в държавата им и току виж пак са отворили газовите камери !! и тогава като хукнат диваците да бягат да се крият със сигурност и тука ще имаме поне половин милион черни маймуни ! и тогава да видим какво ще правим след като нямаме армия ! може би ще изкараме ловните дружини да защитават народа ни !
1 коментарът е отпреди 11 месеци
Heil Hitler. Mein Fotoalbum JA JA JA
1 коментарът е отпреди 11 месеци
Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Намериха мъртъв висш служител,...

Намериха мъртъв висш служител, отговарящ за пазарите на криптовалути преди 20ч. 40мин.
Висш южнокорейски държавен служител, ръководещ регулаторното звено на ... още»
Турски чиновници избягаха в Гърция с... Германски парламентарен доклад бие... Нивата на моретата ще се повишат с... Обвиниха Берлускони във връзки с...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Дъвка за балончета

Калин (35) е талантлив рекламист, отегчен от живота. Биляна (35) е авантюристка, която не знае какво...

още...