Новини

Псуваха и ругаха на расистка основа актриса с български корен в Германия

Публикувана от novini.bg в Свят
Дата: 2017-03-20 18:36:00, видяна 993 пъти

Германската актриса Радост Бокел, която е наполовина българка, бе нападната расистки в супермаркет във Франкфурт.

Това написа самата тя във Фейсбук. 41-годишната актриса има цветнокожо дете на 7 години. Момченцето отхапало от геврек, който Бокел взела за него, още преди да стигнат до касата. Една жена видяла това и наругала детето. „В Германия не всичко е безплатно“, изкрещяла тя, а когато Радост Бокел се намесила, я нарекла проститутка, спяща с чужденци и опънала ръка за хитлеристки поздрав. „Дълго мислех дали са дам гласност на това, но реших, че не бива да премълчаваме подобни работи. Искам всички да осъзнаят, че явно в главите на някои хора вече е напълно окей да си расист. Това не може да бъде!“, написа тя във фейсбук.

Ден след поста й била залята на лични съобщения от ужасяващи писания. „Ти си балканско лайно! Балканска проститутка, която е спала с негър и е родила негърско дете. Сама си си виновна, балкански боклук такъв“, гласи едно от съобщенията, пратени й от хейтъри.

Радост Бокел е родена през 1975 година в Хале, ГДР. Когато е на пет години, майка й успява да избяга с нея във Франкфурт. Името й е дадено от баща й – българин, който обаче се разделя с майката, още преди Радост да се роди. Тя така и не се запознава с него. Радост Боке става известна още на 9 години с ролята си на Момо в едноименния филм. Синът й Ти Джей е от брака й с американския соул певец Тайлър Уудс, с когото се разведе през 2015 г., информира 24 часа.Сподели:  
Етикети: Германия, актриса, основа, корен, расистка, псуваха, ругаха

Коментари


Това ми е любима гледка, да видя българка да води дете мангасарче.
Тя какво очаква?
Че в Германия като повечето хора са толерасти, няма да има вражда към нея и негърчето ли?
2 коментарът е отпреди 1 година
По-добре негърче отколкото герберастче.
-1 коментарът е отпреди 1 година
полека лека на германците ще им писне от всички маймуни от цял свят дето се намърдаха в държавата им и току виж пак са отворили газовите камери !! и тогава като хукнат диваците да бягат да се крият със сигурност и тука ще имаме поне половин милион черни маймуни ! и тогава да видим какво ще правим след като нямаме армия ! може би ще изкараме ловните дружини да защитават народа ни !
1 коментарът е отпреди 1 година
Heil Hitler. Mein Fotoalbum JA JA JA
1 коментарът е отпреди 1 година
Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.