Новини

ЦРУ: До няколко месеца Северна Корея ще се сдобие с възможности да удари САЩ

Публикувана от novini.bg в Свят
Дата: 2018-01-22 18:03:00, видяна 150 пъти

Директорът на Централното разузнавателно управление (ЦРУ) на САЩ Майк Помпео обяви, че на Северна Корея са й нужни само няколко месеца от сдобиването със способности да нападне САЩ. Той даде интервю за американската телевизия CBS.

"Никога няма да узнаем точния характер на това, което се случва. Никога няма да узнаем точния момент, в който ще продължат да взривяват друга ядрена бомба, ала основната опасност е това, че програмата за ядрени оръжия на Северна Корея продължава да се разширява, да напредва, да става по-силна, по-способна и надеждна", изтъкна Помпео.

Когато обаче водещият напомнил на шефа на ЦРУ, че той е използвал същата фраза за оставащи няколко месеца, когато е говорил за севернокорейската заплаха преди повече от шест месеца, Помпео коментирал, че американското правителство работело енергично, за да защити страната и да удължи във времето този график. "Вярно е", призна той и допълни: "Надявам се да мога да го кажа и след година. Американското правителство работи усърдно, за да удължи този срок."Сподели:  
Етикети: възможности, Северна, Корея, сдобие

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Руска медия : Владимир Путин и...

Руска медия : Владимир Путин и Румен Радев решиха да възстановят... преди 20ч. 19мин.
Президентът на Русия Владимир Путин и неговият български колега Румен Радев ... още»
Германският вътрешен министър:... Русия изстреля четири... Бундесбанк казва "не" на облекчаване... Турска гимназистка е най-младият...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Нито звук

В центъра на историята е четиричленно семейство – майка, баща и две деца, които живеят в пълна...

още...