Новини

ЦРУ: До няколко месеца Северна Корея ще се сдобие с възможности да удари САЩ

Публикувана от novini.bg в Свят
Дата: 2018-01-22 18:03:00, видяна 124 пъти

Директорът на Централното разузнавателно управление (ЦРУ) на САЩ Майк Помпео обяви, че на Северна Корея са й нужни само няколко месеца от сдобиването със способности да нападне САЩ. Той даде интервю за американската телевизия CBS.

"Никога няма да узнаем точния характер на това, което се случва. Никога няма да узнаем точния момент, в който ще продължат да взривяват друга ядрена бомба, ала основната опасност е това, че програмата за ядрени оръжия на Северна Корея продължава да се разширява, да напредва, да става по-силна, по-способна и надеждна", изтъкна Помпео.

Когато обаче водещият напомнил на шефа на ЦРУ, че той е използвал същата фраза за оставащи няколко месеца, когато е говорил за севернокорейската заплаха преди повече от шест месеца, Помпео коментирал, че американското правителство работело енергично, за да защити страната и да удължи във времето този график. "Вярно е", призна той и допълни: "Надявам се да мога да го кажа и след година. Американското правителство работи усърдно, за да удължи този срок."Сподели:  
Етикети: възможности, Северна, Корея, сдобие

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Откриха откраднато виолончело...

Откриха откраднато виолончело за 1 млн. евро преди 23ч. 6мин.
Откраднатото наскоро в района на Париж виолончело от 18-и век, което е ... още»
Пожар и опасност от взрив в центъра... Пожар избухна в голям тибетски... Втори американски ракетен ескадрен... Изключиха един от четирите блокове...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Бикът Фердинанд 3D

още...