Новини

Пастата за зъби руши психиката?!

Публикувана от po-zdravidnes.com в Здраве
Дата: 2013-03-05 22:55:00, видяна 60816 пъти

Използването на паста за зъби може да навреди на психиката ви, твърдят американски специалисти от Югозападния медицински център в Тексаския университет. На най-голям риск са подложени хората, които обилно изстискват пастата за зъби върху четката. Попадащите в организма вещества могат да предизвикат психично разстройство.
Как така?
Психиката се скапва от повишеното количество цинк в кръвта, който влиза в състава на повечето пасти за зъби.
Най-застрашени са хората, които ползват двойно по-голямо количество паста от обикновеното. Това се случва и когато човек чисти зъбите си след всяко хранене (примерно 5 пъти дневно).
За безопасно количество експертите смятат употребата на една туба за два месеца. И вместо да миете зъбите си след всяко ядене през деня, по-добре изплаквайте устата добре или за няколко минути подъвчете дъвка, съветват те.
http://po-zdravidnes.comСподели:  
Етикети: руши, психиката, зъби, Пастата

Топ коментар


В България и без паста става!
5 коментарът е отпреди 8 години

Коментари


В България и без паста става!
5 коментарът е отпреди 8 години
Отключване с чипове за входни врати и асансьори на най-ниски цени!
Само сега с 30% отстъпка за системите за контрол на достъп! http://qube.bg/index.php/component/content/article/2-uncategorised/20-offers
-9 коментарът е отпреди 8 години
Другата заблуда е флуорида в пастите за зъби.
" флуоридите са били използвани с цел преднамерено подчиняване на населението. Малки дози флуориди, давани редовно, с течение на времето намаляват индивидуалните съпротивителни сили, като бавно отравят и наркотизират определена част от мозъка и по този начин правят човек покорен на волята на тези, които искат да го управляват. Социалният ефект е, че на човек му е по-трудно да защитава свободата си. И в нацистка Германия, и в Съветския съюз по времето на Сталин са добавяли натриев флуорид към водата в концлагерите, за да направят военнопленниците глупави, послушни и стерилни."

Може да се провери какво е съдържанието на флуорид във всяка паста за зъби
0 коментарът е отпреди 8 години
"ThreestarMediaBV" България Ви предоставя шанса да спечелите 150 броя iPad 4 или 200 iPhone 5 по Ваш избор.
75 броя iPad 4 и 100 броя iPhone 5 могат да бъдат спечелени незабавано.Останалите ще бъдат изтеглени на слачаен принцип,на специално събитие на 1ви Юли 2013 от 19 ч. в мол "Сердика Център",пред магазина на "Глобул",в присъствието на нотатиус К.Каменов.
При условие,че не можете да присъствате на събитието и сте сред печелившите,тогава Вашата награда ще бъде изпратена чрез куриер за наша сметка.

Желаещите да участват трябва да изпълнят 6 прости стъпки:

1. Копирайте линка и го поставете в адресното поле на Вашия браузър(копи/пейст) Линк: http://bit.ly/11F8Q4x

2. Изберете кой от продуктите желаете да спечелите.

3. Отговорете на елементарния въпрос.

4. Въведете Вашия телефонен номер за обратна връзка във формат 08хххххххх.

5. Следвайте 10 секундните инструкции.

6. Изтеглете текстовия файл който ще се появи и попълнете Вашите Име,Презиме,e-mail адрес и ги изпратете на threestarmediabv@support.net

Внимание:

В случай,че желаете да увеличите Вашия шанс,можете да споделяте линка от точка 1 с Вашите приятели.5 споделяния на линка увеличава Вашия шанс тройно.
Моля,не изтривайте Вашите "бисквитки"(cookies) на браузъра,с цел ние безпрепятствено да изчислим колко пъти сте споделили линка от точка 1.

Благодарим Ви!
Успех.
-7 коментарът е отпреди 8 години
Флуорид има и в газираната вода "Михалково" за това и алкохолиците я обичат толкова - намалява алкохолния синдром. Успокоява разбитите им нерви
0 коментарът е отпреди 8 години
Туй ся реклама ли е или ..... ????
0 в отговор на Стоян Заров, коментарът е отпреди 6 години
Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...