Новини

Дъмпела в паника от вендета

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2012-04-02 07:52:00, видяна 5945 пъти

Даниел Стефанов-Дъмпела е изпаднал в паника, след като адвокатите му готвят освобождаването му от ареста, пише "България Днес".

Люлинският бандит беше задържан за нападението над Благой Иванов-Багата след пиянско меле в бившия бар Домби. Заради заканите за саморазправа между двете компании обаче, Дъмпела се страхува да бъде на свобода. Майката на Даниел пали свещички за здраве в църквата и се моли отмъщението да не споходи нейния наследник. Покрай Дъмпела обаче щели да изгорят неговите приятели около наркобандата му, тъй като щели да отнесат наказанието от приятелите на Багата. Ще направим услуга на държавата като прочистим улиците, заплашвали авери на Багата.

Бандата му усилено се разработва и от ГДБОП, където работи бащата на Благой Иванов - Александър. Така Дъмпела може да се сдобие с обвинение за разпространение на наркотици.Сподели:  
Етикети: вендета, Дъмпела

Коментари


Ми ще свършат хората малко полезна работа.. какво толкова. Някой да има нещо против ?
0 коментарът е отпреди 9 години
Жалко за Благой. Никой не знае точно каква е истината, но когато някой се помисли за нещо повече, винаги ще има завист и злоба. Нормалнооо е. За това, живей си живота тихо и кротко, купонясвай си, но не се прави на безсмъртен.
0 коментарът е отпреди 9 години
Ако Благой си беше седял на гъза , нямаше да се стигне до там. Ако Даниел си беше седял на гъза нямаше да има наръгани и бил ли е той или не се знае. В мелето може да е бил всеки. Според мен Дани е накиснат да опере пешкира вместо друг. Израстнал съм с него , не съм го виждал от години , но едва ли е способен да наръга някой като го знам каква заешка душа е. Само се прави на бабаит ама не е. И двамата сигурно имат тъмни далавери те са си избрали пътя да си сърбат попарата сега. Поговорката е ясна: Да би мирно седяло , не би чудо видяло.
0 коментарът е отпреди 9 години
Опитвам се да правя реклама, но не ми се получава.
0 коментарът е отпреди 9 години
Нали таткото е от ГДБОП сега ще разработват бандата за наркотици. Ако беше за някой друг, на бащата и другите от ГДБОП им дреме на жилетките...
0 коментарът е отпреди 9 години
Тоя ако го пуснат, дупе да му е яко, ама много яко.
0 коментарът е отпреди 9 години
Нека да разчистят малко улиците :emote_drinks:
0 коментарът е отпреди 9 години
Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...