Новини

Студентите от УНСС: Ползваме намаление за спорт, а не за алкохол в чалготеки

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2012-04-18 10:15:00, видяна 484 пъти

Студентите в УНСС признават, че безплатни карти са били раздавани в началото на учебната година, но те дават отстъпки при посещаване на спортни площадки, фитнес, пицарии и няколко кафенета. Това стана ясно от изказването на Калоян Димитров, председател на Студентски съвет в УНСС в предаването "Добро утро, България".

Скандалът избухна, след като в съобщение изпратено до novini.bg от организацията "Майки срещу насилието в Студентски град" се твърди, че УНСС насажда алкохолен туризъм, раздавайки карти за отстъпки в близките чалготеки, с които бъдещите висшисти се наливат с евтин алкохол.

Според студентите на база на компрометиращи факти от сдружението се опитват да омаскарят УНСС. Тези карти се раздават в половината университети и не виждаме нищо лошо студентите да се ползват от преференциите. Само УНСС обаче се посочва като виновник. Много ми се иска да не е целенасочена атака, но информацията, която се пуска сдружението буди сериозни съмнения в нас за целенасочена атака. Няма да позволим тенденциозно отношение, категоричен е Калоян Димитров.

Емил Красенов, председател на Студентски съвет към Технически университет-София призна, че и там се раздават подобни карти .
Аз не съм против, защото ние сме студенти и е добре да се ползваме от преференции. Отстъпките са за спортни площадки, салони за красота и фитнес зали, пицарии, кафенета, в които студентите се събират и обсъждат деня, твърди Красенов.
 Сподели:  
Етикети: Спорт, УНСС, алкохол, Студентите, намаление, ползваме, чалготеки

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...