Новини

Самоубиецът в Смолян бил изнасилвач на непълнолетни

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2012-06-08 11:54:00, видяна 236 пъти

 Самоубилият се снощи мъж в Смолян е затворник, който е излежавал присъда за изнасилване на непълнолетно лице, съобщиха от ОДМВР в Смолян.

Затворникът заявил в предсмъртните си думи пред полицаите, че е недоволен от съдебната система и е осъден несправедливо. Според директора на ОДМВР комисар Кирил Хаджихристев една от версиите по случая е двойно самоубийство. Преди осъденият да скочи от 12-етажният хотел "Соколица", пред сградата е намерен трупът на жена, с която мъжът е живеел на семейни начала.

В последните минути от живота си Младен Златков /34г./ обвинил съдебната система за своята лична драма. В тефтерче самоубиецът изписал "Заради две несправедливи присъди си отиват две влюбени сърца". В криминалното си досие той има две присъди, първата е условна през 2004г. за блудство с непълнолетно лице, а втората - 2 г. 6 м. затвор за изнасилване на момиче, ненавършило 16 г. Вчера е бил пуснат в отпуск от Трудово-поправителното общежитие в Смолян с мотив, че трябва да урежда документи за сключване на брак. Жената, за която възнамерявал да се ожени, е намерена мъртва около 18.30 ч. вчера, вероятно скочила от 5-и етаж на хотела. Докато разследващият екип извършвал оглед на трупа, пред погледа на полицаите от високата сграда скочил и Младен. В наетата от двамата хотелска стая е намерено 10-месечно бебе, което е настанено в детски дом.Сподели:  
Етикети: Самоубиецът, непълнолетни, изнасилвач, Смолян

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Намушканата с нож в корема...

Намушканата с нож в корема жена от Стара Загора била бременна преди 23ч. 58мин.
Съседи на старозагореца Красимир Иванов, който уби 67-годишната си тъща Мария ... още»
В 7 пернишки села водата е с... Жена нарита 70-годишна пенсионерка в... До 2060 г. един работещ ще осигурява... Вижте как една българска идея ще...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Бензин

След 15 години в затвора автомобилен състезател и механик се връща към живота, за да изпълни...

още...