Новини

Семерджиев: До края на годината токът няма да поскъпва

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2012-06-13 07:50:00, видяна 265 пъти

Въпреки, че беше обявено намаляване на цената на газа с 11%, това не се случи. Това трябва да се осъществи с анкси към сегашните договори, които обаче не ни бяха представени от Булгаргас. Важното е, че случи ли си тази отстъпка, ние ще я отразим.

Това каза в сутрешния блок на БВТ председателят на ДКЕВР Ангел Семерджиев. И Булгаргаз формира исканията си на базата на състоянието на договори за доставка. Прави се проверка на всички аргументи, с които той иска увеличение и ако те се сметнат за обосновани, се регулират цените. Винаги, когато сме имали възможност, ние като регулатор сме регулирали цените в полза на потребителите, заяви Семерджиев.

При повишение на цените на газа под 5% не правим регулация на цените на топлоенергията, а я правим на по-късен етап, при натрупване, обясни председателятр на ДКЕВР.

До края на годината няма да има поскъпване на тока, след последните 10%, обеща той. По думите му тези 10% са минималното поскъпване, за да остане стабилна системата.Сподели:  
Етикети: края, поскъпва, Токът, Семерджиев

Коментари


До кога ще ни врътка този човечец? То не беше намаляване, на газта увеличение на тока, с 10% после не тоя месец а другия!
Тука всичко вече е вдигнато освен, пенсии и заплати, няма нужда от поскъпване на ток, газ, вода и пр.
0 коментарът е отпреди 5 години
Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Експерти предупреждават за нов...

Експерти предупреждават за нов вид измама при кандидатстване за работа преди 21ч. 34мин.
Безработни кандидатстват за работа с чужда самоличност с цел да увеличат ... още»
Цветанов приветства участниците в... Вятърът отнесе топлоизолацията на... 36-годишен мъж преби родителите си с... Шофьор блъсна две деца в Гоце Делчев...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Формата на водата

Този умел хибрид между научна фантастика и готически романс обра четири награди във Венеция, сред...

още...