Новини

Семерджиев: До края на годината токът няма да поскъпва

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2012-06-13 07:50:00, видяна 247 пъти

Въпреки, че беше обявено намаляване на цената на газа с 11%, това не се случи. Това трябва да се осъществи с анкси към сегашните договори, които обаче не ни бяха представени от Булгаргас. Важното е, че случи ли си тази отстъпка, ние ще я отразим.

Това каза в сутрешния блок на БВТ председателят на ДКЕВР Ангел Семерджиев. И Булгаргаз формира исканията си на базата на състоянието на договори за доставка. Прави се проверка на всички аргументи, с които той иска увеличение и ако те се сметнат за обосновани, се регулират цените. Винаги, когато сме имали възможност, ние като регулатор сме регулирали цените в полза на потребителите, заяви Семерджиев.

При повишение на цените на газа под 5% не правим регулация на цените на топлоенергията, а я правим на по-късен етап, при натрупване, обясни председателятр на ДКЕВР.

До края на годината няма да има поскъпване на тока, след последните 10%, обеща той. По думите му тези 10% са минималното поскъпване, за да остане стабилна системата.Сподели:  
Етикети: края, поскъпва, Токът, Семерджиев

Коментари


До кога ще ни врътка този човечец? То не беше намаляване, на газта увеличение на тока, с 10% после не тоя месец а другия!
Тука всичко вече е вдигнато освен, пенсии и заплати, няма нужда от поскъпване на ток, газ, вода и пр.
0 коментарът е отпреди 5 години
Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Жалба срещу шума от сватбата...

Жалба срещу шума от сватбата на Волен Сидеров преди 10ч. 39мин.
Подготвя се жалба срещу сватбеното тържество на Волен Сидеров и Деница ... още»
Загина 19-годишен водач на BMW във... Слави Трифонов: Вълнува ли ви това,... Италиански експерт: Брендо е... Почина академик Петко Радев​
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Тъмната кула

Джейк Чеймбърс (Том Тейлър) е 11-годишен любител на приключенията, който се натъква на друго...

още...