Новини

Съдът изиска цялата медицинска документация на Алексей Петров

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2012-06-18 14:57:00, видяна 148 пъти

Софийски градски съд поиска от директора на затворите цялата медицинска документация на Алексей Петров. Това стана по настояване на адвокатите на Петров по време на заседание по делото „Октопод".

Според прокурор Светозар Костов подсъдимият е в добро здравословно състояние, както е бил и преди. Но очевидно има лекари от „Токуда болница" (известна е връзката на Алексей Петров с тази болница, той винаги иска да бъде преглеждан и лекуван само там) , лекари, които вероятно ще посочат влошено здравословно състояние. Този филм сме го гледали през 2010 година, когато трябваше да има три неотложни операции на Алексей Петров, нито една от тях до момента не е направена, каза още той, цитиран от БНР.

От своя страна защитникът на Петров - адвокат Васил Василев, заяви, че са искали соченият за глава на октопода да бъде прегледан от лекари, които досега са го лекували, в периода, докато е бил на свобода. Те са извършили прегледа след като съдът разпореди и са направили съответните вписвания в здравния картон. Никой от нас не е чел това, което са констатирали и се надявам, че утре, както съдът го изиска, този материал ще постъпи и ще видим каква е ситуацията.Сподели:  
Етикети: Съдът, цялата, изиска, документация, медицинска , Алексей Петров

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Намушканата с нож в корема...

Намушканата с нож в корема жена от Стара Загора била бременна преди 23ч. 59мин.
Съседи на старозагореца Красимир Иванов, който уби 67-годишната си тъща Мария ... още»
В 7 пернишки села водата е с... Жена нарита 70-годишна пенсионерка в... До 2060 г. един работещ ще осигурява... Вижте как една българска идея ще...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Името на страха

Трима колежани наемат къща в близост до общежитията, но бързо научават, че там има свръхестествено...

още...