Новини

Ники Китаеца: Убиха баща ми!

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2012-06-19 17:57:00, видяна 3833 пъти

Бившата половинка на Азис - Ники Китаеца, е убеден, че баща му Петър Първанов, когото погреба в края на миналия месец, е бил убит.

В момента даже тече разследване за причините за смъртта.

Китаеца не вярва, че баща му е посегнал на живота си. “Няма причина да се самоубие. Ние никога не сме го изоставяли, както говорят хората от селото”, поясни той, пише blitz.bg.

Майка му се е грижила за него, когато било необходимо. Изпращала му е от време на време и пари. Самият Ники преди време предложил на баща си да дойде при него в София, но той отказал.

Петър Първанов сам си бил избрал живота на отшелник. Напуснал домашното гнездо преди 20 години, когато останал без работа и започнал все по-често да посяга към чашката.

"Баща ми започна да тежи на майка, когато напусна работата си на полицай. После беше строител, но и това не го устрои. Майка нямаше как с 300 лева заплата да издържа мен, брат ми и него, затова татко си тръгна”, върна се в спомените си Ники.

Заради раздялата между родителите му той много рядко прекарвал време с баща си. Виждал го е само през ваканциите. И въпреки редките си срещи с него е бил готов да го прибере в София.Сподели:  
Етикети: баща, убиха, Ники, Китаеца

Коментари


Не му вярвам. Аз съм разведен от двадесет години. Сдъщеря ми съм се виждал три пъти. Познавам психиката на разделени родители.
0 коментарът е отпреди 8 години
Тоя ПЕДАЛ мнооо лъжи .
0 коментарът е отпреди 8 години
Китаеца е по гнусен и от оспермения гъз на Азис
0 коментарът е отпреди 8 години
откъде знаете че е педал ?
0 коментарът е отпреди 8 години
ми къв да е така кат го гледаш
0 коментарът е отпреди 8 години
Аз пък мислех, че се е саморазчленил
0 коментарът е отпреди 8 години
Не трябва да се съди някой без да знаете как са нещата!
0 коментарът е отпреди 8 години
Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...