Новини

Нова люлинска банда прави от 12-годишни деца наркодилъри

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2012-06-20 10:56:00, видяна 446 пъти

Нова банда вършее в София и копира по жестокост наказателната бригада “Чуковете” на Таки. Мафиотите налагат нова мода и предимно работят с младежи и малки деца, пише "Всеки ден".

Дилърите или са току-що завършили училище тийнейджъри, или хлапета на по 12-13 години. Последният случай е от 14 юни т.г. Тогава полицаи от столичното 3 РПУ са задържали 19-годишния Никола Дервенски. Момчето е завършило училище преди около година и половина. Той е закопчан с 40 грама амфетамин на бучка. Пред разследващите е казал, че е куриер и помага на свой приятел. Разследващите твърдят, че отскоро е минал от другата страна на закона. Според тях Никола работи за Стъкларя , който пък е дясната ръка на люлинския наркобос Мирката.

Бандата на Мирката и Стъкларя има наказателна бригада, която по подобие на “чуковете” на Таки реже уши и наказва провинили се дилъри, както и хората на конкуренцията. Шеф на отряда за терор е кръвожадният Мишо Културиста . Описват го като изключително агресивен. Последният наказан е 35-годишният Тихомир Асенов, който работи за друг известен тандем в наркобизнеса – този на братята от кв. “Надежда” Габриел Боцев (Жабата) и Виктор Боцев (Джуката).

Криминалисти коментират, че много хлапета избират да станат модни в училището, в което учат, продавайки наркотици. Деца на 12-13 години си докарват между 50 и 100 лева на ден. Мафиотите ги избирали, защото на практика са неуловими от закона. За да ги зарибят, дилърите им давали по един GSM с предплатена карта, от който обаче могат да звънят само на доставчика.

Разследващите казват, че малчуганите обикновено продават марихуана и амфетамини, но имало и такива, които успявали да се издигнат с времето. Основната причина да започнат да се занимават с продажба на дрога на тази крехка възраст е липсата на семейна среда и пари. Мафията се възползва от ниския им социален статус и ги прави дилъри. Дори да бъдат заловени, законът не ги лови и не попадат зад решеткитеСподели:  
Етикети: деца, банда, наркодилъри, люлинска

Коментари


Mi da go promenqt toq zakon be ,da im e*a maikata.Ama kak da stane, kato i te/politicite/ lapat!!!
0 коментарът е отпреди 8 години
Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...