Новини

Марчело Джотолов платил 5 бона на лекари в Пирогов

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2012-06-21 06:58:00, видяна 345 пъти

Подкуп от около 5 000 лв е дал съденият за рекет Марчело Джотолов на негови хора в Пирогов, твърди в. Всеки ден.

За нередностите около скъсания минискус на обвинения като чест от "Октопода" прокуратурата се усъмни в началото на месец март, след отлагане на заседанието, на което трябваше да бъде разпитан свидетелят Пламен Устинов. От него се очакваше да даде показания за връзката на Алексей Петров с групата за отвличания "Наглите". Поради мнимата операция на Джотолов, делото зацикли, а Устинов замина за чужбина.

В края на февруари Марчело Джотолов случайно се подхлъзнал на заледена улица, докато слизал от джипа си. След острата болка пронизала крака му, той е бил откаран в Пирогов. Прокуратурата се усъмни, че е извършена хирургическа интервенция и беше поискала втора експертиза.

Според "Всеки ден" именно това е мистериозният престъпник, за когото разказа пред БТВ д-р Бойко Тошев. Травматологът е бил привикан заедно с няколко свои колеги да подписват документи, които удостоверяват нарушеното здравословно състояние на бандит, който бил приет в болницата в пълна секретност. "Всеки ден" дори цитира името на подкупния медик, който играе ролята на връзка на Алексей Петров в болницата. Според вестника лекарят се казвал Алексиев и работил като хирург травматолог. Той живеел в кв. "Лагера" в същия блок, в който апартамент има и официалната съпруга на Трактора Мариана Петрова. Заради медицинско заключение на Алексиев от 12 октомври 2010г. Трактора беше пуснат от ареста, за да лекува здравето си.Сподели:  
Етикети: Лекари, Пирогов, Марчело, платил, Джотолов

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...