Новини

Марчело Джотолов платил 5 бона на лекари в Пирогов

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2012-06-21 06:58:00, видяна 333 пъти

Подкуп от около 5 000 лв е дал съденият за рекет Марчело Джотолов на негови хора в Пирогов, твърди в. Всеки ден.

За нередностите около скъсания минискус на обвинения като чест от "Октопода" прокуратурата се усъмни в началото на месец март, след отлагане на заседанието, на което трябваше да бъде разпитан свидетелят Пламен Устинов. От него се очакваше да даде показания за връзката на Алексей Петров с групата за отвличания "Наглите". Поради мнимата операция на Джотолов, делото зацикли, а Устинов замина за чужбина.

В края на февруари Марчело Джотолов случайно се подхлъзнал на заледена улица, докато слизал от джипа си. След острата болка пронизала крака му, той е бил откаран в Пирогов. Прокуратурата се усъмни, че е извършена хирургическа интервенция и беше поискала втора експертиза.

Според "Всеки ден" именно това е мистериозният престъпник, за когото разказа пред БТВ д-р Бойко Тошев. Травматологът е бил привикан заедно с няколко свои колеги да подписват документи, които удостоверяват нарушеното здравословно състояние на бандит, който бил приет в болницата в пълна секретност. "Всеки ден" дори цитира името на подкупния медик, който играе ролята на връзка на Алексей Петров в болницата. Според вестника лекарят се казвал Алексиев и работил като хирург травматолог. Той живеел в кв. "Лагера" в същия блок, в който апартамент има и официалната съпруга на Трактора Мариана Петрова. Заради медицинско заключение на Алексиев от 12 октомври 2010г. Трактора беше пуснат от ареста, за да лекува здравето си.Сподели:  
Етикети: Лекари, Пирогов, Марчело, платил, Джотолов

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Започна дългоочакваният ремонт...

Започна дългоочакваният ремонт на Зимния дворец преди 15ч. 8мин.
Започна дългоочакваният ремонт на Зимния дворец на спорта в София. От ... още»
Шефът на КАТ-Русе за ареста на сина... Измамникът Спас-Александър в съда:... Румен Радев: България се нуждае от... Шофьор блъсна кола в София, избяга...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Емоджи: Филмът

“Емоджи: Филмът” отключва невиждания преди таен свят, който се съдържа в смартфона ви. Скрит в...

още...