Новини

Иван Костов бесен заради слух, че уволнил Бонев заради Трактора

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2012-06-21 12:42:00, видяна 240 пъти

Лидерът на ДСБ Иван Костов на брифинг в НС опроверга твърденията, че е уволнил Богомил Бонев, защото не искал да даде лиценз на застрахователната фирма на Алексей Петров Левски Спартак.

"Искам да опровергая това нещо, за да се противопоставя на този, в някакъв смисъл, зловещ начин, по който се действа срещу мен персонално", подчерта пред медиите Костов.

Тъмносините са разговаряли с прокурора по делото Октопод Светлозар Костов вчера. В разговора прокурор Костов заявява: „Не съм коментирал действия или актове на Иван Костов като премиер. Той няма пряко отношение с даването на лиценза на застрахователна компания „Левски Спартак" преди 12 г.".

Според редовно призована свидетелка - бивш шеф на дирекция „Застрахователен надзор", която заяви, че Бонев е махнат заради лиценза на „Левски Спартак". По думите й дружеството получило лиценз 10 дни след уволнението на Богомил Бонев.

"Медиите са длъжни да са компетентни, ако са свободни и отговорни, да знаят нещата, които се подразбират в обикновения човешки живот, да си дадат сметка, че няма как който и да било чиновник на каквато и да било позиция да знае с какви аргументи аз съм сменил един министър на вътрешните работи", подчерта Иван Костов.

По думите му медиите са длъжни да са компетентни. Става все по-ясно, че в медиите се водят черни кампании срещу пари и по политическа поръчка, коментира още тъмносиният лидер, визирайки публикацията във в-к Преса с изказване на Любомир Павлов, че "отрязал" главите на Георги Първанов и Иван Костов.

"Помня преди години едно изказване-пожелание да се нахранят медиите, какъв вой се надигна тогава, когато медиите се изживяваха като свободни", заяви още Иван Костов.

Когато издател на вестници казва, че отрязал главата на политик по политическа поръчка - няма никаква реакция, никой не обърна внимание, никой не попита кой е дал политическата поръчка, допълни той.
Според него медийната среда все повече придобива патологични маниери.Сподели:  
Етикети: трактора, Слух, Бесен, Бонев, уволнил , Иван Костов

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...