Новини

Убиец на сестра си ще лежи 4 години в зандана

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2012-06-21 15:58:00, видяна 275 пъти

Пазарджишкият окръжен съд осъди на четири години затвор мъж от село Црънча, убил сестра си. Това съобщи Маринела Георгиева от администрацията на съда.

Делото се разгледа от тричленен състав с председател съдия Ивета Парпулова и двама съдебни заседатели. С оглед изявленията на подсъдимия и неговия защитник заседанието протече по реда на Глава 27 от НПК – съкратено съдебно следствие (без разпити на свидетели и вещи лица) като Георги Н. изцяло признава вината си и фактите, описани в обстоятелствената част на обвинителния акт.

Той е признат за виновен в това, че на 23 юли 2011 година в село Црънча по непредпазливост е причинил смъртта на сестра си Любка Н., вследствие на умишлено нанесена на 20 юли 2011 година средна телесна повреда чрез удари, притискане и душене в областта на шията. Осъден е на четири години лишаване от свобода при първоначален общ режим на изтърпяване на наказанието в затворническо общежитие от открит тип. Присъдата подлежи на обжалване и протест пред Апелативен съд-Пловдив в 15-дневен срок.Сподели:  
Етикети: Сестра, лежи, убиец, зандана

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Сливенският съд задържа под...

Сливенският съд задържа под стража мъж, обвинен в разпространение на... преди 18ч. 33мин.
Сливенският окръжен съд задържа под стража обвинен в държане с цел ... още»
Израелското правителство отмени... Марешки започна да запълва дупките... Теменужка Петкова: Комплексът... Внимание! Нова мода сред крадците в...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Червената лястовица

Доминика Егорова е много неща. Дъщеря, която е решена да закриля майка си на всяка цена....

още...