Новини

Наш сводник е осъден в Брюксел

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2012-06-22 09:54:00, видяна 249 пъти

Българинът Пламен Иванов Йорданов (38 г.) е осъден от съд  в Брюксел на пет години затвор, конфискация на 224 000 евро и глоба от 13 750 евро по обвинение в сводничество, съобщи в. "Дерниер йор".

В публикацията се отбелязва, че мъжът е ръководил група български проститутки от 2005 г. насам, а през 2010 г. си е купил апартамент с магазин и гараж в белгийската столица. За разлика от повечето си сънародници, които се занимават с осигуряването на проститутки от България, Йорданов не лъжел момичетата за какво отиват в Белгия. Той им обяснявал, че ще се занимават с "лека проституция", без перверзии, клиентите им ще бъдат заможни, ще пътуват в лимузини и ще работят в Брюксел, Антверпен и Холандия. Истината била по-различна - момичетата били откарвани направо на основната улица с проститутките в Брюксел, където жените работят на витрини по 12 часа. Йорданов се уговарял с жертвите на измамата, че ще делят поравно печалбите и им дал възможност да съхраняват своя дял в каса. Той дал пример със себе си, като обяснил, че своите приходи влага в банка и предложил на жените да направят същото, като му предадат своите спестявания. Проститутките така и направили, но никога повече не видели парите сиСподели:  
Етикети: Брюксел, осъден, сводник

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Малката ракия става 25 грама...

Малката ракия става 25 грама заради ЕС преди 11ч. 58мин.
25 гр. ще е малката ракия за българското председателство на Съвета на ... още»
Проверка за неплатени глоби към КАТ... Каракачанов: Слънчев бряг не е за... Джигит с мотор уби пешеходец на... Почина щангистът Величко Чолаков
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Атомна блондинка

Ноември 1989. Комунизмът се руши, скоро ще падне и Берлинската стена. Но преди да се случи това...

още...