Новини

Задържаха телефонни измамници в Стара Загора

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2012-06-22 13:17:00, видяна 236 пъти

Телефонни измамници са задържани в Стара Загора.

В резултат на полицейските действия, предприети по отношение на продължаващите на територията на ОДМВР – Стара Загора измами по телефона и осъществени под прякото ръководство на Старозагорската прокуратура, са извършени претърсвания и изземвания на територията на ОДМВР - Плевен в гр. Левски, ОДМВР - Велико Търново в с. Бутово и ОДМВР - Стара Загора с цел доказването престъпна дейност на лица, извършващи телефонни измами. Иззети са общо 17 мобилни телефони, 16 СИМ-карти, 8 пластики от СИМ-карти и 9 ваучери.

Към настоящия момент е установена съпричастността на 19-годишния Д.Г. от Стара Загора, на когото е повдигнато обвинение и му е наложена мярка „Подписка”. Констатирано е, че съпричастен към извършваните телефонни измами е и 26-годишният П.И. от Стара Загора, който е задържан за срок до 24 часа. Работата по изясняването на цялостната престъпна дейност на лицата продължава.Сподели:  
Етикети: Стара, измамници, телефонни, Задържаха, Загора

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Oпашка за безплатни дюнери...

Oпашка за безплатни дюнери блокира тротоара на ул. преди 21ч. 57мин.
Опашка се изви пред новооткрито заведение за бързо хранене в центъра на ... още»
Кървава вендета за Йоан Матев готвят... Майка обвинява лекари за смъртта на... Лоши новини от БНБ за кредитите в... Шеф на АЕЦ "Козлодуй" накара...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Те живеят в нощта

Това, което даваш на света, винаги ти се връща. Но не както очакваш... Да се вслушва в бащини съвети...

още...