Новини

Задържаха телефонни измамници в Стара Загора

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2012-06-22 13:17:00, видяна 243 пъти

Телефонни измамници са задържани в Стара Загора.

В резултат на полицейските действия, предприети по отношение на продължаващите на територията на ОДМВР – Стара Загора измами по телефона и осъществени под прякото ръководство на Старозагорската прокуратура, са извършени претърсвания и изземвания на територията на ОДМВР - Плевен в гр. Левски, ОДМВР - Велико Търново в с. Бутово и ОДМВР - Стара Загора с цел доказването престъпна дейност на лица, извършващи телефонни измами. Иззети са общо 17 мобилни телефони, 16 СИМ-карти, 8 пластики от СИМ-карти и 9 ваучери.

Към настоящия момент е установена съпричастността на 19-годишния Д.Г. от Стара Загора, на когото е повдигнато обвинение и му е наложена мярка „Подписка”. Констатирано е, че съпричастен към извършваните телефонни измами е и 26-годишният П.И. от Стара Загора, който е задържан за срок до 24 часа. Работата по изясняването на цялостната престъпна дейност на лицата продължава.Сподели:  
Етикети: Стара, измамници, телефонни, Задържаха, Загора

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Дядо умря от инфаркт след секс...

Дядо умря от инфаркт след секс с любовница преди 19ч. 12мин.
74-годишен кърджалиец получи масиран инфаркт и почина, след като прави секс с ... още»
Дъщеря живя 10 дни с разлагащия се... Почина актьорът Мирослав Косев Шефката на хосписа на ужасите в Елин... Домове обират старци, взимат им...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Колибата

10 години след излизането на бестселъра на Уилям Янг, който завладя сърцата и умовете на хиляди...

още...