Новини

Направиха Дянков почетен гражданин на Созопол

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2012-06-22 19:11:00, видяна 288 пъти

Община Созопол днес хвърли в смут опозиция и граждани като направи финансовия министър Симеон Дянков свой почетен гражданин. Опозицията се възмути от взетото на сесия решение на Общинския съвет, заради тоталното приклякване пред централната власт. Призът на Дянков край морето беше гласуван с 12 гласа „за", 3 „против" и 1 „въздържал се" в местния парламент, където ГЕРБ има смазващо мнозинство, пише сайтът besove.com.

Мотивите на градоначалника Панайот Рейзи да поиска престижното звание да бъде присъдено на Дянков са, че министърът бил правил и ще прави много за града. Бил добър приятел на Созопол и често се срещал с кмета. Всъщност в града отдавна е известно, че Рейзи и Дянков са близки приятели и често се виждат в морския град.

Кметът днес заяви, че на този етап в града финансист №1 няма имоти в Созопол, но пък в града упорито се говори, че ще се сдобие с такива.Сподели:  
Етикети: Дянков, гражданин, направиха, почетен, Созопол

Коментари


Тоя и на село Голямо бърдо не заслужава да стане даже почетен селянин. Ама циганина които ходи за гъби вечер с ловната пушка му бил авер. Може би по браконерство?
0 коментарът е отпреди 8 години
Това сигурно е зариди сезона сега, а иначе тоя е за панделата след 1 - година ще видим ще доидат ли такива да почнат, да вкарват тия на топло.
0 коментарът е отпреди 8 години
Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...