Новини

Вещицата Ваал заработвала и като жрица на секс телефон

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2012-06-23 10:02:00, видяна 479 пъти

Измамна схема за точене на пари през интернет. Оказва се, че едни и същи лица заработват успоредно и като гадателки, и като жрици на секс телефон, разкри ТВ 7.

Опитите ни да разговаряме с гадателката, която нарича себе си Вещицата Ваал, завършиха без особен резултат. Открихме я случайно, а голите и предизвикателни снимки, които е качила, ни накараха да проверим доколко разбира от гадаене. Преведохме по сметка на сайта, където се подвизава, сумата от 10 лв. До личен контакт обаче така и не се стигна. След като не успяхме да пробием до среща онлайн, пробвахме с имейл. След секунди се убедихме, че обратна връзка няма, тъй като написаното се върна като неполучено съобщение.

Странното в случая е, че профилът й е почти винаги онлайн. Това пробуди допълнителни въпроси. От върнатия имейл разбрахме за обвързаността на въпросния сайт за магове с няколко секс страници. Така разбрахме, че Вещицата Ваал върти и алтернативен бизнес – на секс оператор. В интернет се намират още няколко обяви, пуснати от нея. Подобни парадокси има и при други така наречени врачки, които заработват успешно онлайн.

От ГДБОП обясниха, че знаят за въпросните измамни сайтове. Те се ползвали повече от успешно и били почти на ръба на закона. От Националната агенция по приходите (НАП) пък направиха шокиращо разкритие за доходите им - някои от гадателите са свързали дистанционно касовите си апарати към приходната агенция. А на дневните им доходи могат да завидят и доста добре платени служители.Сподели:  
Етикети: секс, жрица, телефон, заработвала, Вещицата, Ваал

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...