Новини

Николай Цонев: ГЕРБ сплашиха успешно обществото с моя арест

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2012-06-23 10:17:00, видяна 230 пъти

На над 30 - 40 досъдебни производства се бях явявал преди да бъда арестуван, разкри пред БТВ бившият военен министър Николай Цонев.

Това е първото му телевизионно интервю от няколко години.

Той сподели, че в момента на ареста не е изпитал уплаха, а просто е бил стреснат. По думите на Цонев, вина за ареста му наистина имат само Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

Цонев коментира и поведението на Роман Василев по време на неговия арест. Според бившия военен министър, прокурорът се е държал абсолютно непрофесионално през цялото време.

Бившият военен министър разказа, че той никога не е участвал в някакви организирани престъпни групи. Цонев обаче сподели, че по време на предстоя му в Министерство на отбраната явно е нарушил някакви бизнес интереси, които може да са причина за ареста му няколко месеца по - късно.

Според Николай Цонев, когато ГЕРБ са дошли на власт е трябвало да се сплаши българското общество и неговият арест е свършил много добра работа в този случай. Той сподели, че първоначално изобщо не е бил подкрепен от НДСВ и Симеон Сакскобургготски. Цонев разказа, че чак след години царят му се е обадил и му е казал, че той може да разчита изцяло на неговата подкрепа.Сподели:  
Етикети: ГЕРБ, успешно, Николай, Цонев, Арест, обществото, сплашиха

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Експерти предупреждават за нов...

Експерти предупреждават за нов вид измама при кандидатстване за работа преди 21ч. 32мин.
Безработни кандидатстват за работа с чужда самоличност с цел да увеличат ... още»
Цветанов приветства участниците в... Вятърът отнесе топлоизолацията на... 36-годишен мъж преби родителите си с... Шофьор блъсна две деца в Гоце Делчев...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Бикът Фердинанд 3D

още...