Новини

Гръмнаха баща и син заради изпотъпкана ливада

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2012-06-23 19:13:00, видяна 814 пъти

Баща и син от павелбанкото село Александрово са приети в болницата в Казанлък с прострелни рани в краката след спор със свой съселянин. Двамата са били гръмнати с ловна пушка, пише "Труд".

Инцидентът станал днес около 13 часа покрай спорна ливада в края селото. Баща и син мюсюлмани тръгнали да търсят обезщетение от техен съселянин, задето добитъкът му унищожил нивата им.

Скандалът започнал още в петък, но мъжът отказвал да плати неустойка за изпотъпканото сено и категорично заявявал, че никой не го е видял и не може да докажат, че той или кравите му са виновни. Пострадалите от животинскиия набег обаче искали да им се плати, защото разчитали на сеното, за да изхранват собствения си добитък.

Междусъседската кавга се разлютила, бащата и синът тръгнали да налитат на бой, а опонентът им извадил ловна пушка и стрелял в краката им. Съседи чули изстрелите и се притекли на помощ, след като укротили стрелеца. Линейка откарала пострадалите в болницата в Казанлък. Двамата са с рани в краката, но без опасност за живота.Сподели:  
Етикети: баща, Гръмнаха, ливада, изпотъпкана

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Добрев: Предложението на...

Добрев: Предложението на Борисов, Нинова да стане председател на НС,... преди 21ч. 13мин.
Мнозинството в Народното събрание са машинки за гласуване, а парламентът е ... още»
Почина писателят Йордан Василев Вижте къде няма да има вода в София... 19 чужденци без документи са... Във Варна поставиха пейки с...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
5D Свърталище на духове

Вълнуващо пътешествие в недрата на земята. Пътуването е рисковано, опасностите са много - реки от...

още...