Новини

Руснак се удави в "Златни пясъци"

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2012-06-24 20:38:00, видяна 864 пъти

Руски гражданин се е удавил на плаж Ривиера в курорта "Златни пясъци", съобщи управителя на Диагностично-консултативния център "Св. Клементина", който обслужва част от плажовете във Варна и курортите, предаде "Фокус"

Д-р Иван Иванов обясни, че около 13:30 часа екип на центъра е бил повикан, за да окаже помощ на пациент на видима възраст около 60 години. Мъжът е бил интубиран, но е бил в тежко здравословно състояние. Около 30 минути екипите са се борили за живота му, приложена е дефибрилация и кардиограма, но без резултат. Още при пристигане на място медиците са установили, че мъжът е с разширени зеници.

Д-р Иванов допълни, че няма информация за времето, което мъжът е прекарал в морето и какви са причините за инцидента, тъй като този плаж не се обслужва от ДКЦ 1 "Св. Клементина”. Екип на центъра е бил повикан само, за да окаже съдействие, и е приложил пълна реанимация на пациента.

По-рано от центъра обясниха, че в петък (22 юни) момче и момиче на възраст около 10 години са оставени без надзор. Децата са се давили на Южния плаж във Варна. Те са били спасени.

През целия ден днес (24 юни) медиците са се отзовавали на сигнали - две момичета на 18 години са колабирали от жегата. Те са поставени на системи и под наблюдения. Сутринта пък млад мъж е бил намерен в безсъзнание под един чадър на плажа. Младежът е миришел на алкохол. След поставянето на системи момчето се е свестило.Сподели:  
Етикети: златни, удави, Руснак, пясъци

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...