Новини

Съпругът на Десислава Атанасова прилапал поръчки за 1,5 млн. лв.

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2012-06-25 07:01:00, видяна 232 пъти

Обществени поръчки за почти 1,5 млн. лв. е прилапал мъжът на министърът на здравеопазването Десислава Атанасова - Красимир, разкрива "България Днес". 

Строителните договори са сключени с болници в Русе по времето, когато Атанасова е участвала или надзиравала управлението им, твърди вестникът. Последната поръчка на Красимир Атанасов е от началото на 2010г., когато консорциум "ГБСД-09", в който Красимир Атанасов държи 90% от акциите и е негов управител печели конкурс на Центъра за психично здраве в дунавския град. Договорът е за ремонт, реновиране и модернизация на три отделения в лечебното заведение и е на стойност 771 141 лв.

Десислава Атанасова е юрисконсулт на психодиспансера от 2005 до 2007 г. Дори след издигането си в политиката Атанасова запазва добрите си контакти с ръководството на лечебното заведение. Това обаче не е единствения договор на Красимир Атанасов с Центъра за психично здраве. Още през юли 2008 г. фирмата му "Декра строй" печели поръчка за преустройство на сградите и изграждане на обществено-информационен център. Този контракт е на стойност 156 408 лв. По същото време фирмата му взема договор и с ДКЦ-Русе. В него Десислава Атанасова също е работила като юрисконсулт, а по това време управител е настоящият й заместник в министерството д-р Минчо Вичев. Договорът е за 450 092 лв.Сподели:  
Етикети: Десислава, Съпругът, Атанасова, поръчки, прилапал

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Oпашка за безплатни дюнери...

Oпашка за безплатни дюнери блокира тротоара на ул. преди 21ч. 55мин.
Опашка се изви пред новооткрито заведение за бързо хранене в центъра на ... още»
Кървава вендета за Йоан Матев готвят... Майка обвинява лекари за смъртта на... Лоши новини от БНБ за кредитите в... Шеф на АЕЦ "Козлодуй" накара...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Снежната кралица: 3 Огън и лед

След като геройски побеждава Снежната кралица и Снежния крал, Герда все още не може да намери...

още...