Новини

Ваньо Шарков: Не трябва да допуснем БСП във властта

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2012-06-25 08:40:00, видяна 178 пъти

Искам да стана председател на СДС, защото с тази партия са свързани 22 години от живота ми. За тези години съм натрупал опит, който може да помогне на мен и колегите ми да възродим СДС. Лидерът трябва да бъде избран от хората, които наистина вярват в партията и каузата й. Не вярвам, че външни фактори, колкото и да "милеят" за СДС, могат да повлияят на избора.

Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия депутатът от Синята коалиция и кандидат за председател на СДС Ваньо Шарков.

"Нашата партия е управлявала страната, когато е обединявала гласовете на десните сили. Нашият противник не е ДСБ, противникът ни е БСП. Ако на парламентарните избори догодина се случи така, че трябва да се формира мнозинство, което да не допусне левицата във властта, ние сме длъжни да го направим. Не само в СДС, а и в ДСБ има хора, които смятат, че самостоятелно могат да превземат Вселената. Не трябва да допуснем да се явяваме самостоятелно на изборите, защото това ще бъде напразно хабене на усилия и най-вероятно ще се случи така, че и двете партии ще останат извън парламента", посочи той.

Според Шарков няма нищо дясно в политическия проект на "Меглена Кунева. "За мен тя не е подходящ политически партньор за нас. Кунева се опитва да ни открадне историята и хората ни", каза кандидатът за председател на СДС.

 Сподели:  
Етикети: властта, допуснем, Шарков, Ваньо

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Скандал в община Свищов! Не...

Скандал в община Свищов! Не пуснаха Цветанов на тържествена среща по... преди 18ч. 29мин.
Скандал е избухнал в община Свищов, където кметът Генчо Генчев (БСП) трябваше ... още»
Бойко Ноев: "Грипенът", избран от... Огнян Герджиков за изтребителите:... Доведоха в съда наркомана, убил... Треньори от клуба по гребане в...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Бебе Бос

Създателите на "Шрек", "Кунг-фу панда" и "Мадагаскар" представят...

още...