Новини

Ваньо Шарков: Не трябва да допуснем БСП във властта

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2012-06-25 08:40:00, видяна 170 пъти

Искам да стана председател на СДС, защото с тази партия са свързани 22 години от живота ми. За тези години съм натрупал опит, който може да помогне на мен и колегите ми да възродим СДС. Лидерът трябва да бъде избран от хората, които наистина вярват в партията и каузата й. Не вярвам, че външни фактори, колкото и да "милеят" за СДС, могат да повлияят на избора.

Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия депутатът от Синята коалиция и кандидат за председател на СДС Ваньо Шарков.

"Нашата партия е управлявала страната, когато е обединявала гласовете на десните сили. Нашият противник не е ДСБ, противникът ни е БСП. Ако на парламентарните избори догодина се случи така, че трябва да се формира мнозинство, което да не допусне левицата във властта, ние сме длъжни да го направим. Не само в СДС, а и в ДСБ има хора, които смятат, че самостоятелно могат да превземат Вселената. Не трябва да допуснем да се явяваме самостоятелно на изборите, защото това ще бъде напразно хабене на усилия и най-вероятно ще се случи така, че и двете партии ще останат извън парламента", посочи той.

Според Шарков няма нищо дясно в политическия проект на "Меглена Кунева. "За мен тя не е подходящ политически партньор за нас. Кунева се опитва да ни открадне историята и хората ни", каза кандидатът за председател на СДС.

 Сподели:  
Етикети: властта, допуснем, Шарков, Ваньо

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Oпашка за безплатни дюнери...

Oпашка за безплатни дюнери блокира тротоара на ул. преди 21ч. 54мин.
Опашка се изви пред новооткрито заведение за бързо хранене в центъра на ... още»
Кървава вендета за Йоан Матев готвят... Майка обвинява лекари за смъртта на... Лоши новини от БНБ за кредитите в... Шеф на АЕЦ "Козлодуй" накара...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
5D Гробницата на фараона

Возили ли сте се на влакче на ужасите?!? А искате ли да го направите в древна египетска гробница?...

още...