Новини

Митьо Очите си върнал пазара на дрога по морето

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2012-06-25 09:14:00, видяна 334 пъти

Един от лидерите в наркобранша у нас Митьо Очите пак взе дрогата по морето. Въпреки че наскоро излезе от пандиза, бандитът успял са върне лидерските си позиции и накарал всички дилъри да му се отчитат. Той чупел ръце и крака, ако някой не му се подчини, пише в. "Телеграф".

Очите превзел най-оборотните кръчми в Бургас и лъскавите чалга барове. Само две седмици след като напуснал килията си, наркобосът събрал най-верните си хора и им дал заповед улиците да бъдат разчистени. В рамките на 15 дни пламнали 40 автомобила. Когато усетили, че Очите не си поплюва, "непокорните момченца" започнали да му се отчитат.

Човекът, който движи бизнеса на боса, е Янко Гюров. Въпреки че е попадал много пъти зад решетките, той не е престанал да се занимава с незаконната дейност. Именно той осъществявал връзката между Митьо и наркоиграчите на по-високо ниво. “Желязков управлява всичко от Германия. Делегирал е правата за “назначаване” на дилърите по заведенията и на улицата на Янко. Повечето момчета никога не е виждал, но за сметка на това следи всяка тяхна крачка и всеки лев, който спечелят”, разкриват източници на МВР.

В момента най-много проблеми на Очите създавали не дилърите, а колегите му от София, които атакували пазара на морето. Те вземали малки количества кокаин, амфетамин и марихуана, пласирали ги набързо по курортите и се връщали в столицата да заредят. Несебърският Ал Капоне бил крайно недоволен, че му отнемат пазара и заплашвал с чупене на кости и взривяване.

Запознати разказват, че продажбата на всички видове дрога по морските тузарски заведения става по изпитани схеми. Клиентите, които искат да си купят наркотици, сами намират дилъра. На пръв поглед всички изглеждат обикновени посетители, не вдигат шум и не се набиват на очи. Работят само с познати, а покупко-продажбата става само в ъгъл, който не се заснема с видеокамери. Някои се промъкват между пушещите пред заведенията, а други си уреждат срещи на плажа.

Наскоро Митьо Очите се сдоби с предупредителен протокол от полицията. Заедно с Антон Петров, известен още като Хамстера, са имали намерение да премахнат шефа на отдел “Терор” в ГДБОП Валентин Цоновски. До изпълнение на поръчката обаче не се е стигнало, защото антимафиотите разбрали за плана им и ги задържали. Очите е арестуван за няколко часа, но след това освободен.Сподели:  
Етикети: морето, върнал, дрога , Митьо Очите

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...