Новини

Николай Цонев: Има много недоволни от управлението на ГЕРБ

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2012-06-25 09:54:00, видяна 258 пъти

Новата партия се обявява за нов патриотично-либерален модел на управление и ще бъде дясно ориентирана. Това заяви в ефира на БНР Николай Цонев, бивш военен министър в правителството на тройната коалиция, който оглави формацията "Нова алтернатива".

Цонев заяви още, че партия "Нова алтернатива" се създава сега, защото има недоволни от управлението на тази власт. „ГЕРБ управлява по начин, който предизвика отрицателни реакции и мобилизира хората, макар и доста бавно. Имаше различни предложения - и за движение, за други формация, но решихме че честно към избирателя е да подходим директно към партия.

Ние се дистанцирахме от определението „бивши царисти”, защото не е така. Аз продължавам с моите либерални идеи. В НДСВ има много качествени хора и не трябва да се слага един общ печат на всички, но всеки избира пътя си”, коментира Цонев.

Колкото до делата, които водиха срещу мен, очаквам всичко да приключи с оправдателни присъди. По делото за подкупа ще припомня, че вече година и половина го отлагат по различни поводи, каза още Николай Цонев. Аз мисля, че докато това правителство управлява, това дело няма да приключи. Самите действия, които се извършват по това дело, доказват че няма желание да бъде приключено. Това беше дело за сплашване на хората, поръчково, смята Цонев.Сподели:  
Етикети: ГЕРБ, управлението, Николай, Цонев, недоволни

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...