Новини

Нямало данни охранителят на инкасото да е напуснал България

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2012-06-25 10:26:00, видяна 191 пъти

Няма каквито и да са данни охранителят Георги Енев, който в петък открадна 1,5 милиона лева от инкасо автомобил, да е напуснал страната. Това каза за "Фокус" окръжният прокурор Румен Попов.

Разследващите работят по няколко версии, като основната е, че Енев няма съучастник, а престъплението е предумишлено, добре планирано, обмисляно и реализирано. Разбира се не е изключено и да е имал съучастник, каза прокурорът.

Над 20 души са разпитани до момента – негови близки, колеги и приятели. Претърсени са адреси. Това, което е открито от разследващите до момента, потвърждава, че актът е подготвян, каза Попов. Тепърва ще се определя наблюдаващ прокурор по делото. В 10.00 часа всички, които работят по случая, се събират на съвещание, за да се види какви са последните данни.

Джипиесът на инкасо автомобила показва отклонение от маршрута. Енев е заблудил колегата си, който е пътувал с него. С намерението да обядват го е убедил да се отклонят от маршрута, той да слезе, за да вземе храна, а през това време е избягал. Намерен е автомобилът, с който е избягал, това е личната му кола, която по-късно е изоставена.Сподели:  
Етикети: данни, напуснал, нямало, Охранителят, Инкасото

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Полицията издирва 31-годишната...

Полицията издирва 31-годишната Лидия Гоцева (снимка) преди 7ч. 38мин.
ОДМВР – Перник издирва Лидия Пламенова Гоцева, на 31 години, от град Перник, ... още»
Заловиха 72-годишен ало измамник,... Змии плъзнаха в столичния квартал... Битият учител от Садово: Той можеше... Нови драми и напрежение в Галиче....
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
5D Какво става с полюса

Близкото бъдеще! Глобалното затопляне води до драстични промени в климата. На северният полюс, ще...

още...