Новини

Нямало данни охранителят на инкасото да е напуснал България

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2012-06-25 10:26:00, видяна 184 пъти

Няма каквито и да са данни охранителят Георги Енев, който в петък открадна 1,5 милиона лева от инкасо автомобил, да е напуснал страната. Това каза за "Фокус" окръжният прокурор Румен Попов.

Разследващите работят по няколко версии, като основната е, че Енев няма съучастник, а престъплението е предумишлено, добре планирано, обмисляно и реализирано. Разбира се не е изключено и да е имал съучастник, каза прокурорът.

Над 20 души са разпитани до момента – негови близки, колеги и приятели. Претърсени са адреси. Това, което е открито от разследващите до момента, потвърждава, че актът е подготвян, каза Попов. Тепърва ще се определя наблюдаващ прокурор по делото. В 10.00 часа всички, които работят по случая, се събират на съвещание, за да се види какви са последните данни.

Джипиесът на инкасо автомобила показва отклонение от маршрута. Енев е заблудил колегата си, който е пътувал с него. С намерението да обядват го е убедил да се отклонят от маршрута, той да слезе, за да вземе храна, а през това време е избягал. Намерен е автомобилът, с който е избягал, това е личната му кола, която по-късно е изоставена.Сподели:  
Етикети: данни, напуснал, нямало, Охранителят, Инкасото

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Oпашка за безплатни дюнери...

Oпашка за безплатни дюнери блокира тротоара на ул. преди 21ч. 57мин.
Опашка се изви пред новооткрито заведение за бързо хранене в центъра на ... още»
Кървава вендета за Йоан Матев готвят... Майка обвинява лекари за смъртта на... Лоши новини от БНБ за кредитите в... Шеф на АЕЦ "Козлодуй" накара...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Трите хикса: Отново в играта

Екстремната поредица, която разказва за атлета, превърнат в правителствен шпионин, Ксандър Кейдж, се...

още...