Новини

Нямало данни охранителят на инкасото да е напуснал България

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2012-06-25 10:26:00, видяна 188 пъти

Няма каквито и да са данни охранителят Георги Енев, който в петък открадна 1,5 милиона лева от инкасо автомобил, да е напуснал страната. Това каза за "Фокус" окръжният прокурор Румен Попов.

Разследващите работят по няколко версии, като основната е, че Енев няма съучастник, а престъплението е предумишлено, добре планирано, обмисляно и реализирано. Разбира се не е изключено и да е имал съучастник, каза прокурорът.

Над 20 души са разпитани до момента – негови близки, колеги и приятели. Претърсени са адреси. Това, което е открито от разследващите до момента, потвърждава, че актът е подготвян, каза Попов. Тепърва ще се определя наблюдаващ прокурор по делото. В 10.00 часа всички, които работят по случая, се събират на съвещание, за да се види какви са последните данни.

Джипиесът на инкасо автомобила показва отклонение от маршрута. Енев е заблудил колегата си, който е пътувал с него. С намерението да обядват го е убедил да се отклонят от маршрута, той да слезе, за да вземе храна, а през това време е избягал. Намерен е автомобилът, с който е избягал, това е личната му кола, която по-късно е изоставена.Сподели:  
Етикети: данни, напуснал, нямало, Охранителят, Инкасото

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Дядо умря от инфаркт след секс...

Дядо умря от инфаркт след секс с любовница преди 19ч. 11мин.
74-годишен кърджалиец получи масиран инфаркт и почина, след като прави секс с ... още»
Дъщеря живя 10 дни с разлагащия се... Почина актьорът Мирослав Косев Шефката на хосписа на ужасите в Елин... Домове обират старци, взимат им...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Пауър Рейнджърс

Когато научават, че родният им град и остатъкът от света са застрашени от извънземна заплаха, пет...

още...