Новини

Даниел Вълчев: Ако Христо Иванов иска да върне Радан Кънев във властта - жалко

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2017-01-09 17:54:00, видяна 180 пъти

Колкото повече българи участват в политическия живот, толкова по-добре. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ Даниел Вълчев от Реформаторския блок по повод новия политически проект на бившия министър на правосъдието Христо Иванов "Да, България".

Ако проектът е избрал да върви по свой път - браво, ако целта е Радан Кънев да се върне във властта - жалко, заяви Вълчев.

Обществата с десетилетия се борят срещу корупцията, тук са нужни системни усилия. Такива обаче са нужни и в образованието, и в здравеопазването. Освен да се борим с корупцията, хората трябва да ядат, децата им да са здрави и да ходят на училище, посочи Вълчев, визирайки заявената основна цел на "Да, България" - борба с корупцията.

Той съобщи, че на първото си заседание за годината утре Реформаторският блок ще приеме календар с програмата си до изборите. До края на януари - началото на февруари трябва да проведем конгрес, да си изберем национален щаб и да действаме по нашата програма, уточни Вълчев.

По думите му страната ни е изправена пред три сериозни проблема, по които трябва да се работи приоритетно. Първият е влошаването на човешкия фактор - нацията застарява и става все по-болна. Второто нещо е инфраструктурата - ние строим лошо. Третото нещо е редът. Ние не умеем да живеем по правила, струва ни се глупаво. Ако не се хванем като общество и да осъзнаем, че няма кой да свърши тази работа вместо нас, не е добре, подчерта Даниел Вълчев.Сподели:  
Етикети: властта, Иванов, Радан, Кънев, Жалко, Христо, върне, Даниел, Вълчев

Коментари


Никакъв Реформаторски блок не сте без ДСБ,правилно Радан ви ритна.Повече не трябва да се появявате в НС,никаква полза от вас.Вашето място ще заемат ДСБ и Да,България.
0 коментарът е отпреди 1 година
Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Пуснаха Габриела, блъснала 10...

Пуснаха Габриела, блъснала 10 автомобила на паркинг, срещу 20 000 лв... преди 11ч. 44мин.
Пловдивският районен съд освободи от ареста срещу парична гаранция от 20 000 ... още»
Илияна Йотова отговори на Борисов:... Бойко Борисов и Мария Габриел... Иван Гешев: Който смята, че може да... Румен Радев свиква заседание на...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Принцесата на покера

Принцесата на покера е базиран на действителната история на Моли Блум (Джесика Частейн) – млада,...

още...