Новини

Антон Хекимян се видя в чудо с депутати: На Цецка Цачева не й е лесно, не знам как се оправя с вас

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2017-01-11 08:33:00, видяна 1338 пъти

ГЕРБ винаги е имало ясно и категорично становище за референдума.

Това каза в сутрешния блок на БТВ депутатът от ГЕРБ Данаил Кирилов, който коментира темата за промените в Изборния кодекс и приемането на въпросите от референдума. Заедно с него гости бяха и колегите му Филип Попов от БСП, Димитър Делчев от Реформаторския блок и Четин Казак от ДПС. Районирането при мажоритарните избори не е партийна работа. Ние ще представим законопроект утре, в който ще предложим президентът да се занимава с това. Демагогията на моите опоненти не спира. Както виждате съм сам срещу всички, оплака се Кирилов.

Поредният популизъм и трик от страна на управляващите, започна Попов. Смяната на изборните правила в 6 без 10 е политическа демагогия. Явно ГЕРБ вече са влезли в предизборна кампнаия. Ако ГЕРБ искаха да променят Изборния кодекс, нямаше да подават оставка. Сега хвърлят топката в полето на Румен Радев, като искат да удължи живота на този парламент и направи районирането. Това е несериозно, отговори соцдепутатът.

ГЕРБ се опитват да се спасят панически, защото явно очакват да загубят и следващите избори. Промени в ИК не могат да се правят в последния момент. ГЕРБ изпаднаха в истерия с оставката, а сега търсят консенсус. Те се опитват да променят цялата изборна система както им харесва, но не искат да приемем антикорупционния закон. Никой не говори и за партийната субсидия, категоричен беше Димитър Делчев.

ГЕРБ трябва да оставят следващото легитимно избрано НС да се занимава с толкова важния въпрос за изборното законодателство, обяви Казак. Те се опитват да натрупат служебна преднина с това проекторешение. Тези промени са много сериозни и се изисква широк дебат. Това е пиар акция на ГЕРБ преди изборите. Днес ясно се вижда каква коалиция ни е управлявала. Коалиция на дговорките и пазарлъците, категоричен беше той.

След спокойното начало на разговора и обединението срещу ГЕРБ по темата за промените в Изборния кодекс, четиримата депутати започнаха да спорят по всякакви политически теми, да говорят един през друг и да се прекъсват, а зрителите трудно можеха да разберат какво точно се говори в студиото. Водещият Антон Хекимян също не издържа и заяви: На Цецка Цачева не й е лесно, не знам как се оправя с вас. Опитът на журналиста да прекъсне непрестанните спорове обаче не успя, като депутатите въобще не му обърнаха внимание и продължиха да се надприказват до края на гостуването си.Сподели:  
Етикети: депутати, лесно, знам, чудо, видя, Цачева, Антон, Хекимян, оправя, Цецка

Коментари


Тъпаци ! Разноцветни...
-1 коментарът е отпреди 1 година
Половината в тоя парламент са формални простаци и чеп за зеле не става от тях, защото ще вкисне зелето!!! Освен да се надвикват, да се занимават с далавери и лобизъм реално нещо друго могат ли??????
1 коментарът е отпреди 1 година
На Цецка Цачева и е писнало на пи*ката от тях, ама нали се е хванала на хорото..........ще го играе докрай.
1 коментарът е отпреди 1 година
Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Зад борда

Богата разглезена собственичка на яхта е изхвърлена зад борда – и става обект на отмъщение от страна...

още...