Новини

Антон Хекимян се видя в чудо с депутати: На Цецка Цачева не й е лесно, не знам как се оправя с вас

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2017-01-11 08:33:00, видяна 1212 пъти

ГЕРБ винаги е имало ясно и категорично становище за референдума.

Това каза в сутрешния блок на БТВ депутатът от ГЕРБ Данаил Кирилов, който коментира темата за промените в Изборния кодекс и приемането на въпросите от референдума. Заедно с него гости бяха и колегите му Филип Попов от БСП, Димитър Делчев от Реформаторския блок и Четин Казак от ДПС. Районирането при мажоритарните избори не е партийна работа. Ние ще представим законопроект утре, в който ще предложим президентът да се занимава с това. Демагогията на моите опоненти не спира. Както виждате съм сам срещу всички, оплака се Кирилов.

Поредният популизъм и трик от страна на управляващите, започна Попов. Смяната на изборните правила в 6 без 10 е политическа демагогия. Явно ГЕРБ вече са влезли в предизборна кампнаия. Ако ГЕРБ искаха да променят Изборния кодекс, нямаше да подават оставка. Сега хвърлят топката в полето на Румен Радев, като искат да удължи живота на този парламент и направи районирането. Това е несериозно, отговори соцдепутатът.

ГЕРБ се опитват да се спасят панически, защото явно очакват да загубят и следващите избори. Промени в ИК не могат да се правят в последния момент. ГЕРБ изпаднаха в истерия с оставката, а сега търсят консенсус. Те се опитват да променят цялата изборна система както им харесва, но не искат да приемем антикорупционния закон. Никой не говори и за партийната субсидия, категоричен беше Димитър Делчев.

ГЕРБ трябва да оставят следващото легитимно избрано НС да се занимава с толкова важния въпрос за изборното законодателство, обяви Казак. Те се опитват да натрупат служебна преднина с това проекторешение. Тези промени са много сериозни и се изисква широк дебат. Това е пиар акция на ГЕРБ преди изборите. Днес ясно се вижда каква коалиция ни е управлявала. Коалиция на дговорките и пазарлъците, категоричен беше той.

След спокойното начало на разговора и обединението срещу ГЕРБ по темата за промените в Изборния кодекс, четиримата депутати започнаха да спорят по всякакви политически теми, да говорят един през друг и да се прекъсват, а зрителите трудно можеха да разберат какво точно се говори в студиото. Водещият Антон Хекимян също не издържа и заяви: На Цецка Цачева не й е лесно, не знам как се оправя с вас. Опитът на журналиста да прекъсне непрестанните спорове обаче не успя, като депутатите въобще не му обърнаха внимание и продължиха да се надприказват до края на гостуването си.Сподели:  
Етикети: депутати, лесно, знам, чудо, видя, Цачева, Антон, Хекимян, оправя, Цецка

Коментари


Тъпаци ! Разноцветни...
-1 коментарът е отпреди 1 месец
Половината в тоя парламент са формални простаци и чеп за зеле не става от тях, защото ще вкисне зелето!!! Освен да се надвикват, да се занимават с далавери и лобизъм реално нещо друго могат ли??????
1 коментарът е отпреди 1 месец
На Цецка Цачева и е писнало на пи*ката от тях, ама нали се е хванала на хорото..........ще го играе докрай.
1 коментарът е отпреди 1 месец
Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Убиецът на Георги качил над 10...

Убиецът на Георги качил над 10 кг от стрес, вижте как признава на... преди 10ч. 25мин.
Убиецът на ученика Георги Игнатов е бил потискан от силно чувство за вина за ... още»
Убиецът на Георги издаден от брат... Избягалият от Пловдивския затвор... Почина Радослав Кавалджиев - Роро Отиде си Иван Цонев
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Трите хикса: Отново в играта

Екстремната поредица, която разказва за атлета, превърнат в правителствен шпионин, Ксандър Кейдж, се...

още...