Новини

Цветанов за кандидата на ГЕРБ за кмет на Кубрат: Това е правилният избор

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2017-02-17 18:19:00, видяна 164 пъти

Тук съм днес с Вас, за да засвидетелствам своето огромно уважение и да Ви уверя, че Красимир Великов е правилният избор. Всички трябва да подкрепят неговата кандидатура, защото той не дели хората по етнически признак.

Това каза заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на закриването на предизборната кампания в община Кубрат, съобщиха от пресцентъра на партията. Цветанов изрази своята пълна подкрепа за кандидатурата на кандидата на ГЕРБ за кмет на Кубрат Красимир Великов. Той е временно изпълняващ длъжността кмет и бивш заместник – кмет на общината. „Краси има нужния опит и доказа, че може да ръководи Кубрат в последната година и половина. Кметът д-р Валентин Василев показа, че управлява Разград по един много по-добър начин от предишното ръководство на Общината. Жителите на Кубрат също трябва да направят своя правилния избор, за да се превърне общината в едно по-добро място за живеене. Уверен съм, че Краси ще бъде достоен кмет на Кубрат“, подчерта Цветан Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ обясни, че за да може една община да се развива, трябва да може да разчита и на подкрепа от страна на държавата. „Ето защо е важно да гласуваме разумно и на предстоящите парламентарни избори“, посочи още Цветанов.

Кметът на Разград д-р Валентин Василев посочи, че Красимир Великов е изключително ангажиран с проблемите на хората в Кубрат. „Сигурен съм, че всички хора в общината ще изберат Краси, защото вече го познават добре и знаят, че той работи в техен интерес. Той има нужния опит“, заяви Василев.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Кубрат Красимир Великов благодари на присъстващите за подкрепата. „Познавам отблизо проблемите на общината. Заявявам най-отговорно пред вас, че имам волята и решителността да се справя с тях. На 19 февруари, гласувайки с номер 8 в бюлетината, вие ще ми дадете възможност да продължа започнатото и да направя това, което всички очакваме. Да превърнем заедно община Кубрат в по-добре място за живот за нас и децата ни“, призова Великов жителите на Кубрат.Сподели:  
Етикети: ГЕРБ, Кмет, Цветанов, Кубрат, правилният, кандидата

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Младеж открадна лакомства от...

Младеж открадна лакомства от хипермаркет във Враца преди 22ч. 36мин.
17-годишен младеж от с. Три кладенци си напазарува без пари от хипермаркет ... още»
Каракачанов: Двойните стандарти на... Съдът решава дали да остави в ареста... Жителите на Владая ще блокират Е-79 Илияна Йотова в Словакия: Делото на...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Такси 5

Полицаят Силвен Маро – суперченге и изключителен шофьор – е командирован въпреки нежеланието си в...

още...