Новини

Цветанов за кандидата на ГЕРБ за кмет на Кубрат: Това е правилният избор

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2017-02-17 18:19:00, видяна 132 пъти

Тук съм днес с Вас, за да засвидетелствам своето огромно уважение и да Ви уверя, че Красимир Великов е правилният избор. Всички трябва да подкрепят неговата кандидатура, защото той не дели хората по етнически признак.

Това каза заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на закриването на предизборната кампания в община Кубрат, съобщиха от пресцентъра на партията. Цветанов изрази своята пълна подкрепа за кандидатурата на кандидата на ГЕРБ за кмет на Кубрат Красимир Великов. Той е временно изпълняващ длъжността кмет и бивш заместник – кмет на общината. „Краси има нужния опит и доказа, че може да ръководи Кубрат в последната година и половина. Кметът д-р Валентин Василев показа, че управлява Разград по един много по-добър начин от предишното ръководство на Общината. Жителите на Кубрат също трябва да направят своя правилния избор, за да се превърне общината в едно по-добро място за живеене. Уверен съм, че Краси ще бъде достоен кмет на Кубрат“, подчерта Цветан Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ обясни, че за да може една община да се развива, трябва да може да разчита и на подкрепа от страна на държавата. „Ето защо е важно да гласуваме разумно и на предстоящите парламентарни избори“, посочи още Цветанов.

Кметът на Разград д-р Валентин Василев посочи, че Красимир Великов е изключително ангажиран с проблемите на хората в Кубрат. „Сигурен съм, че всички хора в общината ще изберат Краси, защото вече го познават добре и знаят, че той работи в техен интерес. Той има нужния опит“, заяви Василев.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Кубрат Красимир Великов благодари на присъстващите за подкрепата. „Познавам отблизо проблемите на общината. Заявявам най-отговорно пред вас, че имам волята и решителността да се справя с тях. На 19 февруари, гласувайки с номер 8 в бюлетината, вие ще ми дадете възможност да продължа започнатото и да направя това, което всички очакваме. Да превърнем заедно община Кубрат в по-добре място за живот за нас и децата ни“, призова Великов жителите на Кубрат.Сподели:  
Етикети: ГЕРБ, Кмет, Цветанов, Кубрат, правилният, кандидата

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Започна дългоочакваният ремонт...

Започна дългоочакваният ремонт на Зимния дворец преди 13ч. 20мин.
Започна дългоочакваният ремонт на Зимния дворец на спорта в София. От ... още»
Шефът на КАТ-Русе за ареста на сина... Измамникът Спас-Александър в съда:... Румен Радев: България се нуждае от... Шофьор блъсна кола в София, избяга...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Kingsman: Златният кръг

След като щаб-квартирата на Кингсман е разрушена от злодей на име Попи (Джулиан Мур), агент Егси и...

още...