Новини

Кметът на Разград провери косенето на тревните площи в града

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2017-06-19 14:56:00, видяна 40 пъти

Кметът на Разград д-р Валентин Василев провери как зе извършва косенето на тревните площи в града, съобщиха от общинската администрация. Работата е възложена на служители на Общинското предприятие "Паркстрой". Успоредно с косенето работниците оформят и короните на дърветата по ул. "Св. Климент".

Премахват се клони, които пречат на придвижването на гражданите по тротоарите, и надвиснали над пътните платна, затрудняващи видимостта на шофьорите.

Дейностите ще продължат и в други части на града, като следващите улици, по които ще се работи, са "Княз Борис" и "Хаджи Димитър".
Служители на общинската фирма работят и на територията на Археологическия резерват "Абритус", където в края на седмицата ще се състои фестивалът "Античният Абритус".

Косят се зелените тревни площи и се третират против кърлежи, подобрява се и инфраструктурата на резервата, отбелязват от общинската администрация.Сподели:  
Етикети: Разград, града, Кметът, площи, провери, косенето, тревните

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Андрей Ковачев: Интегрирането...

Андрей Ковачев: Интегрирането на Албания в ЕС е важно за регионалната... преди 22ч. 56мин.
По-бързото интегриране на Албания в Евросъюза е важно за стабилността на ... още»
Министър Петкова: Без енергийна... Цвета Караянчева разговаря с... Зам.-министър Валентин Йовев награди... Ето защо ни пробутват кофички за...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Гномчета вкъщи 3D

Когато Клои открива, че градинските гномчета в новата й къща не са това, което изглеждат, тя ще...

още...