Новини

Кметът на Разград провери косенето на тревните площи в града

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2017-06-19 14:56:00, видяна 40 пъти

Кметът на Разград д-р Валентин Василев провери как зе извършва косенето на тревните площи в града, съобщиха от общинската администрация. Работата е възложена на служители на Общинското предприятие "Паркстрой". Успоредно с косенето работниците оформят и короните на дърветата по ул. "Св. Климент".

Премахват се клони, които пречат на придвижването на гражданите по тротоарите, и надвиснали над пътните платна, затрудняващи видимостта на шофьорите.

Дейностите ще продължат и в други части на града, като следващите улици, по които ще се работи, са "Княз Борис" и "Хаджи Димитър".
Служители на общинската фирма работят и на територията на Археологическия резерват "Абритус", където в края на седмицата ще се състои фестивалът "Античният Абритус".

Косят се зелените тревни площи и се третират против кърлежи, подобрява се и инфраструктурата на резервата, отбелязват от общинската администрация.Сподели:  
Етикети: Разград, града, Кметът, площи, провери, косенето, тревните

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Годжи стана татко на момиченце

Годжи стана татко на момиченце преди 4ч. 4мин.
Георги Милчев-Годжи и красивата Надежда Дончева станаха родители на ... още»
Софийските ж.к. Младост 1 и 2 са без... Затворени за движение са планинските... Откриха скисезона в Банско Изгоря гарсониера в Търговище...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Падингтън 2

Продължението на един от най-обичаните семейни филми ще ви разкаже за Падингтън, който е щастливо...

още...