Новини

Корнелия Нинова: Борисов, сега къде си?

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2017-08-13 12:10:00, видяна 753 пъти

“Поздравявам президента Радев за държавническата позиция по антикорупционния закон на правителството. Споделяме мнението му, че той няма да създаде възможност за борба с коруцията по високите етажи на властта. Борисов, сега къде си? Защо излъга, че с президента сте се договорили и само БСП не е разбрала за тази работа?

Алтернативният проект на закон на БСП се намира на страницата на партията. Моля за мнения и предложения. Започваме консултации с академичната общност, съдии, прокурори, адвокати. Истинска борба с корупцията е възможна. Ще ви го покажем”, се казва в позиция на Корнелия Нинова.

Лидерът на БСП допълва още:” Президентът нямал договорка с премиера за антикорупционния закон

"Законопроектът за борба с корупцията в този си вид е един механичен сбор от нискоефективни до момента структури и няма да реши проблемите с корупционния модел на управление." Това заяви във Варна президентът Румен Радев.

„Има слухове, че сме се договорили с премиера и че е предрешено предложеният проект да бъде приет. Истината е, че имаме консенсус за едно – че дирекцията „Корупция“ трябва да бъде извън изпълнителната власт. Дотук!“, категоричен бе Радев. И припомни, че винаги е настоявал, че има нужда от нов, единен и независим орган, който да затвори цикъла информация-сигнал-разследване-обвинение”.Сподели:  
Етикети: Борисов, Корнелия, Нинова

Коментари


TAZI VUNIASHTA KOMUNISTICHESKA PICHKA SAMO GLUPOSTI RASI !!!!
-1 коментарът е отпреди 6 месеци
всички се борят против корупцията а тя си се вихри по всички етажи на властта и държавните институции! естествено всичко е пълна бутафория защото навсякъде са назначени " наши хора" . на кой ги играете тези циркове бе олигофрени ?
-2 коментарът е отпреди 6 месеци
Боже -е-е-е-е-е-е слез и си прибери вересиите!!
-2 коментарът е отпреди 5 месеци
Не че я харесвам, но се държи доста по мъжки от доста "мъже" в плитиката
0 коментарът е отпреди 3 седмици
Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Жена, изнасилвана многократно...

Жена, изнасилвана многократно и държана в плен, написа писмо до... преди 16ч. 39мин.
Насилниците ми отнеха свободата. Бях отвлечена и изнасилвана в продължение на ... още»
"Гражданската отговорност" поскъпва... От водите на язовир "Ястребино" са... Пребиха до смърт психичноболен мъж Луков марш се състоя въпреки...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Всичките пари на света

В кината от 2 февруари! Филм на Ридли Скот, уч. Марк Уолбърг, Кристофър Плъмър и Мишел Уилямс. J....

още...