Новини

Корнелия Нинова: Борисов, сега къде си?

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2017-08-13 12:10:00, видяна 883 пъти

“Поздравявам президента Радев за държавническата позиция по антикорупционния закон на правителството. Споделяме мнението му, че той няма да създаде възможност за борба с коруцията по високите етажи на властта. Борисов, сега къде си? Защо излъга, че с президента сте се договорили и само БСП не е разбрала за тази работа?

Алтернативният проект на закон на БСП се намира на страницата на партията. Моля за мнения и предложения. Започваме консултации с академичната общност, съдии, прокурори, адвокати. Истинска борба с корупцията е възможна. Ще ви го покажем”, се казва в позиция на Корнелия Нинова.

Лидерът на БСП допълва още:” Президентът нямал договорка с премиера за антикорупционния закон

"Законопроектът за борба с корупцията в този си вид е един механичен сбор от нискоефективни до момента структури и няма да реши проблемите с корупционния модел на управление." Това заяви във Варна президентът Румен Радев.

„Има слухове, че сме се договорили с премиера и че е предрешено предложеният проект да бъде приет. Истината е, че имаме консенсус за едно – че дирекцията „Корупция“ трябва да бъде извън изпълнителната власт. Дотук!“, категоричен бе Радев. И припомни, че винаги е настоявал, че има нужда от нов, единен и независим орган, който да затвори цикъла информация-сигнал-разследване-обвинение”.Сподели:  
Етикети: Борисов, Корнелия, Нинова

Коментари


TAZI VUNIASHTA KOMUNISTICHESKA PICHKA SAMO GLUPOSTI RASI !!!!
-1 коментарът е отпреди 10 месеци
всички се борят против корупцията а тя си се вихри по всички етажи на властта и държавните институции! естествено всичко е пълна бутафория защото навсякъде са назначени " наши хора" . на кой ги играете тези циркове бе олигофрени ?
-2 коментарът е отпреди 10 месеци
Боже -е-е-е-е-е-е слез и си прибери вересиите!!
-2 коментарът е отпреди 9 месеци
Не че я харесвам, но се държи доста по мъжки от доста "мъже" в плитиката
0 коментарът е отпреди 4 месеци
Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Соло: История от Междузвездни войни

Качете се на борда на Хилядолетния сокол и се отправете на пътешествие до една далечна галактика със...

още...