Новини

Ето ги столичните полицаи наркодилъри (снимки)

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2017-10-17 18:37:00, видяна 162 пъти

Специализираният наказателен съд гледа мерките за неотклонение на двамата оперативни работници от Седмо районно полицейско управление в София, които са обвинени в разпространение на наркотици и получаване на подкупи.

Александър Цонев и Еджевит Осман са задържани на 15 октомври 2017 година при специализирана операция на Дирекция "Вътрешна сигурност" на МВР и Специализираната прокуратура.

До задържането им двамата работели в районното управление по линия на противодействие на разпространението на наркотици. Служители на "Вътрешна сигурност" започнали да ги следят от юли 2017 година по данни, че самите те разпространяват наркотични вещества. Двамата служители са задържани веднага, след като получили подкуп от 2000 лева, предварително белязани от разследващите.

6

Събраните до момента доказателства сочат, че те са продавали амфетамини, марихуана и други наркотични вещества на наркодилъри, които от своя страна ги разпространявали на дребно в обслужвания от полицаите район.

Едновременно с това служителите събирали от всеки дилър по 2000 лева "такса спокойствие" месечно. Онези, които отказвали да плащат таксата, били заплашвани, че ще бъдат задържани, че срещу тях ще бъдат образувани преписки и досъдебни производства, пише "Булфото".Сподели:  
Етикети: Полицаи, столичните, наркодилъри

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...