Новини

Фирмата, свалила билборда на полицаите, с официална позиция по случая

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2018-01-10 11:19:00, видяна 165 пъти

От фирма "Метрополис Груп" АД изпратиха официално съобщение до медиите, в което обясняват своята позиция за сваления билборд на полицаите.

Публикуваме съобщението без редакторска намеса:

"СТАНОВИЩЕ НА МЕТРОПОЛИС ГРУП АД ОТНОСНО

ДЕМОНТИРАН БИЛБОРД СЪС СИНДИКАЛНО ПОСЛАНИЕ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР

Във връзка с огромния медиен интерес, който предизвика демонтажа на визията със синдикално послание на служителите на МВР, ви информираме, че Метрополис груп АД е доставчик на външна реклама за множество медийни и рекламни агенции, на които отдава билбордове по наем за нуждите на техните клиенти. За конкретната рекламна кампания Метрополис груп АД има сключен договор, като доставчик на рекламна площ, с медийната агенция АРГЕНТ 2002 ООД. Съгласно договора, който сме сключили, агенцията се задължава да ни уведоми за съдържанието на рекламната визия. Бяхме информирани, че за конкретната рекламна позиция на бул. Евлоги Георгиев е предвидена визия, която популяризира СЪБИТИЕ. Работим от доста години с АРГЕНТ 2002 ООД и не очаквахме да бъдем подведени от тях, което очевидно стана факт и ни превърна в жертва на саботаж. След като визията беше монтирана констатирахме, че не е събитие, а синдикално послание.

Поради неспазване на условията на търговския ни договор – несъответствие на подадената информация за съдържанието на визията, Метрополис груп АД демонтира визията, което е практика при подобни нарушения.

Метрополис груп АД е търговско дружество с комерсиални цели и никога не сме предоставяли медийния канал, с който оперираме като трибуна за подобен тип изяви.

Прилагам email-кореспонденция, с която уведомяваме възложителя на поръчката АРГЕНТ 2002 ООД за демонтажа на визията поради несъответсвие и нарушаване на търговския договор.Сподели:  
Етикети: позиция, официална, случая, фирмата, полицаите, свалила, билборда

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...