Новини

Любовна поща ще си разменят перничани

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2018-02-14 09:37:00, видяна 44 пъти

В центъра на Перник днес ще бъде поставен кадастрон с надпис "За мен любовта е...", съобщи общинският пресцентър.

Инициативата е на младежката организация на БЧК и цели минувачите да напишат какво означава любовта за тях. Всеки, който се включи ще получи презерватив, информационна брошура за "Превенция ХИВ/СПИН" и балон с формата на сърце. Ще има и "Любовна поща", като минувачите ще си взимат "валентинка" от непознат и ще пишат "валентинка" за непознат. Ако времето позволи, любовната поща ще бъде и подвижна - един от доброволците ще я придвижва с колело, или с ролери.

В Гимназията с преподаване на чужди езици "Симеон Радев" е поставена кутия за "валентинки", чрез която учениците могат да пращат послания до съучениците си. Доброволци на Български младежки червен кръст - Перник, които са възпитаници на учебното заведение, ще посрещнат съучениците си с цитат, за да се почувства всеки обичан. Ще бъдат раздадени информационни брошури, във видеозалата на училището ще се проведе лекция на тема "Превенция на ХИВ/СПИН".

В Средно училище "Д-р Петър Берон" ще има игра "Линия на риска", ще се раздават информационни брошури и балони във формата на сърце.Сподели:  
Етикети: Перничани, разменят, поща, любовна

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...