Новини

Таксата за регистрация на автомобил скача 6 пъти

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2018-02-14 21:42:00, видяна 327 пъти

От 6 на 35 лв., или почти 6 пъти, да се вдигне таксата за първоначална регистрация на автомобил, предвижда нов проект за промени в Тарифа №4 на МВР., пише "Монитор".

Документът определя таксите, които министерството събира за извършваните от него административни услуги, и е предоставен за обществено обсъждане. Същата тарифа вече ще важи и при възстановяване на прекратена регистрация, а в момента тази услуга струва 80 лв.

Предвижда се още вече да се плащат по 4 лв. за получаване на талон „Водач на МПС без наказания”,известен като „златен талон“.

Първоначалната регистрация на ремарке или полуремарке вече ще струва 30 лв., вместо сегашните 2 лв. Собствениците на мотопеди, мотоциклети и триколесни возила пък ще плащат 28 лв. за първоначалното регистриране, а не 2 лв.

За да се промени регистрацията на превозното средство, без да се сменят табелите, ще се събира такса от 20 лв. За издаване на разрешение за временно движение без смяна на табели с регистрационен номер ще се събира такса 10 лв.Сподели:  
Етикети: регистрация, автомобил, скача, таксата

Коментари


На Боко пуделите изгладняха и всички такси се вдигат, трябва да се отчитат по-големи приходи във всичко. Иначе г-жа Лъжа ще подпали чергата!
0 коментарът е отпреди 10 месеци
само за софиянци
0 коментарът е отпреди 10 месеци
само за софиянци
0 коментарът е отпреди 10 месеци
Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...