Новини

Михаил Константинов: Трябваше нашият патриарх да скастри патриарх Кирил

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2018-03-13 19:40:00, видяна 85 пъти

Изказването на Реджеп Ердоган за България и това, че Кърджали е в турските душевни граници, не са изненадващи. Това е обявена негова политика и негова позиция. Не мисля, че става на дума за атака. По-важното е как ще реагираме ние, а реакцията ни не трябва да е тежка и остра. Това заяви социологът Кънчо Стойчев в предаването "Още от деня" по БНТ. 

"Не е мястото на държавата да се бърка в частни търговски сделки като тази с ЧЕЗ. Човек трябва да е слабоумен, за да си мисли, че това, което ни казват за сделката е истината. Това е за малоумници. Събират пари за сделката, след като е направена. Така всеки може да спечели подобен конкурс за такава приватизация. Чехия също не е чиста в отношението си за сделката с ЧЕЗ", каза още той по темата за продажбата на ЧЕЗ.

"За мен случаят с патриарх Кирил е малко преекспониран. Думите му бяха прекалени, но и Валери Симеонов прекали като политик и вицепремиер. Обединените патриоти са таралеж за управляващите и с положителните, и с отрицателните им качества", коментира Стойчев изказването на Валери Симеонов, че руският патриарх е съветско ченге, контрабандист и милиардер. 

"Предвиждам тежка серия от атентати в Турция, заради войната в Сирия. На Ердоган не му е лесно", заяви от своя страна политическият анализатор Михаил Константинов по темата за Турция и изказването на Ердоган.

"В София са концентрирани икономическите и политически сили. Става страшно, ако се спре енергоснабдяването на София, това е критично важно", каза още той за сделката с ЧЕЗ, и допълни: "Ще почакаме и ще видим кой финансира сделката за ЧЕЗ".

"Това, което каза Валери Симеонов, е вярно, независимо дали е грубо. Когато руският патриарх Кирил направи своето изказване, то нашият патриарх патриарх да го скастри", завърши Михаил Константинов.Сподели:  
Етикети: патриарх, Кирил, Константинов, трябваше, Михаил, Нашият, скастри

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Ген. Кирчо Киров: Отравянето...

Ген. Кирчо Киров: Отравянето на Скрипал не може да бъде руска... преди 5ч. 4мин.
Аз съм категорично убеден, че отравянето на Скрипал не може да бъде руска ... още»
Оранжев код за силен вятър, обилен... Воля: Картелът употреби членовете на... Eто ги Ради и Илияна от кървавата... Българка се бори да върне децата си,...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Формата на водата

Този умел хибрид между научна фантастика и готически романс обра четири награди във Венеция, сред...

още...