Новини

Депутатите ще обсъждат актуализирана Стратегия за национална сигурност

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2018-03-13 20:07:00, видяна 130 пъти

Парламентът ще обсъди актуализирана Стратегия за национална сигурност на Република България с приложен проект за решение. Това предвижда проектопрограмата на депутатите за тази седмица.

Предвижда се Народното събрание да продължи и тази седмица с приемането на текстове от новия Закон за мерките срещу изпирането на пари на второ четене. В проектопрограмата на второ четене са още промени в Закона за авторското право и сродните му права, в Закона за развитието на академичния състав в Република България, както и в Закона за морските пространства, вътрешните водни пътища и пристанищата на Република България.

Очаква се депутатите да ратифицират Конвенцията за Международната хидрографска организация, както и Международната конвенция за контрол и управление на корабните баластни води и седименти.

В проектопрограмата е и решение за прекратяване на правомощията на член на Националното бюро за контрол на специалните разузнавателни средства. За петък се предвижда традиционният парламентарен контрол.Сподели:  
Етикети: Депутатите, сигурност, национална, обсъждат, стратегия, актуализирана

Коментари


бягаитееееееееееееееееее , бандюги 4е да видите сега българските депутати какви ще ги измислят , големи са клоуни
0 коментарът е отпреди 10 месеци
Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...