Новини

"Инерком": Нямаме притеснения относно осигуряването на финансиране на сделката с ЧЕЗ

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2018-03-13 20:15:00, видяна 187 пъти

"Нямаме притеснения относно осигуряването на финансиране на сделката”.

Това заявиха от фирмата на Гинка Върбакова „Инерком” в отговор дали има риск за финансирането на покупката на активите на ЧЕЗ в България, каквито опасения изрази председателят на Надзорния съвет на чешкия гигант Вацлав Пачеш.

„Нямаме информация за оказван натиск върху банки и не можем да коментираме действия, които не са свързани с нас”, отговориха от „Инерком” на въпроса дали е оказван натиск към банки да оттеглят подкрепата си. В отговор на въпрос на БТВ дали има оттегляне на финансиращи институции, които преди това са заявили, че ще финансират сделката, от „Инерком” отговориха: „Работим по финансирането и постигаме значителен напредък по структурирането му.”

„Както вече многократно казахме, „Инерком” България води преговори с няколко международни финансиращи институции и преговорите са в ход последните няколко месеца. Финансиращите институции, с които работим, изчакваха подписването на договора за покупко-продажба и наличието на финансовите резултати на 2017 г., за да могат да работят с най-новите данни и да преминат към следващият етап на финансирането”, посочиха още от „Инерком”.Сподели:  
Етикети: Сделката, относно, нямаме, финансиране, притеснения, осигуряването, Инерком

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Ген. Кирчо Киров: Отравянето...

Ген. Кирчо Киров: Отравянето на Скрипал не може да бъде руска... преди 5ч. 7мин.
Аз съм категорично убеден, че отравянето на Скрипал не може да бъде руска ... още»
Оранжев код за силен вятър, обилен... Воля: Картелът употреби членовете на... Eто ги Ради и Илияна от кървавата... Българка се бори да върне децата си,...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Джуманджи: Добре дошли в джунглата

В новото „Джуманджи“ приключение четирима гимназисти откриват стара видео игра, ?oятo ги зacмy?вa в...

още...