Новини

Съдят мъж, нападнал и заплашил кмета на с. Бел Камен

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2018-03-14 16:58:00, видяна 54 пъти

Районна прокуратура – Разлог e внесла обвинителен акт срещу А.М., привлечен към наказателна отговорност за извършени от него престъпления по чл. 131, ал. 1, т. 1, пр. 1, вр. чл. 130, ал. 1 и по чл. 144, ал. 3, вр. ал. 2, пр. 1, вр. ал. 1 от НК.

На 14.06.2017 г. обвиняемият М. нанесъл удари с тояга по дясната ръка и с нож в областта на корема на длъжностно лице – кмет на кметство в с. Бел Камен, при изпълнение на службата му. Агресивното поведение на мъжа било в отговор на извършваната проверка за установяване самоличността на лице, за което имало данни, че е допуснало навлизането на животни в санитарно-охранителна зона на водоизточника за селото. Кметът изпълнявал задълженията си по предприемането на мерки за осигуряване и спазване на обществения ред, когато бил нападнат от обвиняемия. Освен това А.М. му се заканил с убийство, което би могло да възбуди основателен страх за осъществяването му.

За този вид престъпления законът предвижда наказание „Лишаване от свобода“ до шест години.Сподели:  
Етикети: Съдят, Камен, кмета, заплашил, нападнал

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

36-годишен мъж преби...

36-годишен мъж преби родителите си с дървен прът преди 11ч. 10мин.
36-годишен мъж от Крумовград е нанесъл побой над родителите си с дървен прът. ... още»
Вятърът отнесе топлоизолацията на... Шофьор блъсна две деца в Гоце Делчев... Сестра преби брат си до смърт Авария в Агенцията по вписванията
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Бикът Фердинанд 3D

още...