Новини

"Синя зона" въвеждат в Шумен

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2018-04-17 15:53:00, видяна 52 пъти

"Синя зона" за платено паркиране ще бъде въведена в Шумен от 23 април, съобщиха на брифинг днес инж. Юлиян Вълчев - директор на ОП "Общински жилища и имоти", и Владимир Събев - старши експерт "Транспорт, логистика и знаково стопанство" в община Шумен.

Зоната ще включва, освен досегашните платени паркинги в града, и нови участъци, сред които районът от Руски паметник до пл. "Кристал", и пл. "Оборище". С въвеждането й, паркирането по целия централен булевард "Славянски" ще е платено.

"Заложено е в зоната да бъдат включени около 170 паркоместа, а местата за платено паркиране да са общо 516", отбеляза Вълчев.

Зоната ще е с работно време от 8.00 до 19.00 часа от понеделник до петък и от 8.00 до 14.00 часа - в събота, като в началото ще работи от 8.30 до 18.30 часа.

Цената за един час престой ще е един лев, а на автомобилите на шофьори, които не са платили ще бъдат поставяни скоби, уточни Вълчев.Сподели:  
Етикети: Шумен, Въвеждат, зона, синя

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Младеж открадна лакомства от...

Младеж открадна лакомства от хипермаркет във Враца преди 22ч. 39мин.
17-годишен младеж от с. Три кладенци си напазарува без пари от хипермаркет ... още»
Съдът решава дали да остави в ареста... Каракачанов: Двойните стандарти на... Жителите на Владая ще блокират Е-79 Илияна Йотова в Словакия: Делото на...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Откраднатата принцеса

Тази приказна история се e случила в дните на храбрите рицари, красивите принцеси и войнствените...

още...