Новини

Изчезнали ли са мутрите?

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2018-04-23 16:34:00, видяна 259 пъти

Мислите си, че мутрите са изчезнали? Или МВР се бори с тях?

Този въпрос задава в социалната мрежа Фейсбук Иво Мирчев и разказва какво е преживял днес край Велико Търново, докато пътува за Варна. Публикуваме неговия разказ без редакторска намеса.

"Мислите си, че мутрите са изчезнали? Или МВР се бори с тях?

Днес на път за Варна спирам в McDonald's Велико Търново. Няма нито едно място за паркиране. Но пък 5 места са заети от два автомобила, а ресторанта е наобиколен от 7-8 мутри (явно шефа яде вътре). Отварям аз прозореца и отправям молба към най-умно изглеждащата да премести едната лимузина, за да мога да паркирам и аз. Мутрата очевидно е в шок от тая молба и около 5 секунди опитва да я осмисли. Накрая ми казва... "да изчезвам да не стане лошо". :)

Аз естествено им правя снимки и се обаждам в полицията, защото не считам за нормално през 2018 г. да ни се случват тези неща. Мутрите са впечатлени от нахалството ми да искам да освободят излишно заетите паркоместа и ме наобикалят. Полиция не дойде. Обаждането на 112 бе безсмислено.

Малко преди да започне комуникацията на примитивно ниво ги посъветвах да са внимателни, защото има камери на паркинга... В крайна сметка 20 секунди след случката те се бяха изпарили. Подозирам, че се респектираха от 7 г. Мартин, който бе с мен и им каза, че не иска да вижда мутри. :)

P.S. Ще черпя този, който успее да свали записите от видеокамерите на Макдоналдс във В. Търново".Сподели:  
Етикети: изчезнали, мутрите

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...