Новини

Марешки започна да запълва дупките по улиците във Варна

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2018-04-24 16:43:00, видяна 239 пъти

Зам.председателят на парламента и лидер на "Воля" Веселин Марешки даде днес началото на инициатива за запълване на улични дупки във Варна. Заедно със свои съмишленици той организира запълване на дупки на кръстовището на улиците "Селиолу" и "Уилям Гладстон" в крайморския град.

В отговор на въпрос какво налага зам.председател на парламента да запълва дупки по улиците Марешки коментира, че само безхаберие, некадърност и корупция могат да направят така, че нашите градове - в цяла България, да са превърнати в една грозна кочина, предаде БТА. "Някой трябваше да се заеме да покаже проблема, да покаже, че решението не е толкова трудно и се изисква само воля и не чак толкова средства" допълни той.

Нашата идея не е ние да вършим това, а да накараме общината да си свърши работата, посочи Марешки. Той изрази надежда в другите градове кметовете да започнат да си вършат работата, защото иначе по думите му "ще се наложи нашите симпатизанти в страната и всички които искат да живеят в по-добра среда, да свършат работата". Лидерът на "Воля" допълни, че са готови да помогнат, ако трябва с пари и технологии.

За запълването на дупките се използва технология със студен материал, която я има в България, но по думите му "никой не я използва, защото от една дупка няма как да се откраднат милиони". Запълването на една дупка, от по-големите, струва около 200 лева, тази част от улицата ще я оправим с около 1500 лева, каза още Марешки. По думите му с не много пари може да бъде преобразена не само тази улица, но и цяла Варна и България.

Сподели:  
Етикети: Варна, улиците, дупките, Марешки, запълва

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...