Новини

Една трета от забавените преписки в район "Младост" вече за разписани

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2018-05-16 18:54:00, видяна 155 пъти

Около една трета от забавените преписки в район „Младост“ вече за разписани. Това стана ясно от думите на главния архитект на района Стефан Стефанов пред Дарик.

По думите му изпълняващият длъжността кмет на района всеки ден е различен човек.

Над 1500 са забавените преписки, оставен и от показно арестуваната кметица Десислава Иванчева. Към момента около 450 от тях вече са придвижени. „Предполагам, че другите ще продължава да ни ги изсипва. Така че нещата се движат от тази гледна точка. От гледна точка на това, че не стоят в кабинета на кмета, нещата започнаха, само с уговорката, че когато архитект Русев е кмет. В другите дни нищо не се разписва. От гледна точка на това, че тази работа трябва да се свърши от екипите и отделите, тук нещата вече са по-сложни, защото това няма как да стане нито за два месеца, нито за три. Задържана работа с години горе, която е била и обработвана, но въпреки това спирана... Но с това изсипване на 1500-1600 преписки, което ще стане този месец, просто нашата работа ще закъса с няколко месеца напред“, каза Стефанов.

В момента Румен Русев, заместник-кметът който Десислава Иванчева категорично не искаше да заеме нейното място, е временно изпълняващ длъжността, но докога не се знае, защото формално той замества посочения от Иванчева Владимир Клисуров, който пък след завършилата в петък отпуска от днес е в болнични: „Клисуров от понеделник беше отново кмет, в понеделник и вторник беше кмет, днес обаче май е в болничен вече. Сега кмет е архитект Русев. Всеки ден е различно. Така че до 6 юни няма как да знам кой ден кой е кмет“, допълни главният архитект на района Стефан Стефанов.


 


 

P { margin-bottom: 0.08in; }Сподели:  
Етикети: забавените, младост, преписки, район, разписани

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...