Новини

Волен Сидеров напомни кои са големите теми за България

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2018-05-17 08:23:00, видяна 137 пъти

Големите теми трябва да са свързани с доходите на хората, с това да се върнат младите в България, да се развива икономиката ни, заяви в сутрешния блок на БНТ лидерът на „Атака“ и председател на ПГ на ОП Волен Сидеров.

Той напомни, че все още доходите у нас са доста по-ниски от европейските и трябва да се работи в посока повишаването им. От важно значение, напомни още Сидеров, е и възрастните хора да са финансово осигурени.

Иначе, по думите му, ако не мислим за тези неща, ще потънем в плуващите пясъци на ежедневието и дребнотението.

На въпрос трябва ли българите да се делят все още на русофили и русофоби, политикът заяви, че ние самите българи не се разделят. „Не мисля, че българите се изживяват на фили и фоби, а просто имат една вътрешна симпатия. А ние нямаме интерес да враждуваме с една държава, която е силна. Да не бъдем толкова изпълнителни, да не гледаме директивите, а да гледаме нашият интерес“, каза Сидеров.
Относно темата „Западни Балкани“, лидерът на „Атака“ заяви, че тя е правилната и напомни, че ние познаваме по-малко съседите си, отколкото примерно Канада или Австралия. Милиардите, които ще се инвестират, ще са в полза на България, каза още Волен Сидеров.Сподели:  
Етикети: големите, напомни, теми , Волен Сидеров

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...