Новини

Започна разработването на Galaxy S9

Публикувана от Profit.bg в Икономика
Дата: 2017-04-19 09:32:14, видяна 241 пъти

Samsung Electronics вече пристъпи към разработването на своя нов флагмански смартфон - Samsung Galaxy S9.

От момента на презентацията на флагманските устройства Samsung Galaxy S8 и S8+ минаха малко повече от 2 седмици. Смартфоните дори още не са постъпили в продажба, а южнокорейските медии съобщават, че вече е започнало разработването на следващия модел – Galaxy S9.

Както съобщава The Investor, работата над дисплейните панели за Samsung Galaxy S9 е започнала още в края на миналия месец.

Ако това е истина, то южнокорейският производител е пристъпил към създаването на смартфони ново поколение едва ли не половин година по-рано от обичайното.

В дадения момент отдел на Samsung вече работи върху ключовите елементи в новото устройство – в частност над дисплея, който ще заема още по-голяма част от лицевия панел на телефона.

Доставките на първите образци OLED-екрани са предвидени за средата на април. А около месец след това корейският производител ще планира и другите съставни части за Galaxy S9.

Според някои причината за толкова ранното стартиране на работата над новото устройство се крие в строгите изисквания към системата за контрол на качеството. Те бяха въведени след фиаското с Galaxy Note 7.

Samsung представи Bixby - личния асистент на Galaxy S8До този момент дискретна в областта на гласовите асистенти, Samsung на свой ред иска гласът й да се чува

За спецификите на Galaxy S9 все още е рано да се каже нещо. Производителят надали ще се откаже от използваната концепция досега. Новите телефони почти със сигурност ще бъдат с дисплей без рамки.

Припомняме, че Samsung Electronics обяви, че продуктите й са получили 49 награди в рамките на наградите iF Design Awards на международния форум Design Awards 2017.Сподели:  
Етикети: разработването, Galaxy

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Соло: История от Междузвездни войни

Качете се на борда на Хилядолетния сокол и се отправете на пътешествие до една далечна галактика със...

още...