Новини

Започна разработването на Galaxy S9

Публикувана от Profit.bg в Икономика
Дата: 2017-04-19 09:32:14, видяна 206 пъти

Samsung Electronics вече пристъпи към разработването на своя нов флагмански смартфон - Samsung Galaxy S9.

От момента на презентацията на флагманските устройства Samsung Galaxy S8 и S8+ минаха малко повече от 2 седмици. Смартфоните дори още не са постъпили в продажба, а южнокорейските медии съобщават, че вече е започнало разработването на следващия модел – Galaxy S9.

Както съобщава The Investor, работата над дисплейните панели за Samsung Galaxy S9 е започнала още в края на миналия месец.

Ако това е истина, то южнокорейският производител е пристъпил към създаването на смартфони ново поколение едва ли не половин година по-рано от обичайното.

В дадения момент отдел на Samsung вече работи върху ключовите елементи в новото устройство – в частност над дисплея, който ще заема още по-голяма част от лицевия панел на телефона.

Доставките на първите образци OLED-екрани са предвидени за средата на април. А около месец след това корейският производител ще планира и другите съставни части за Galaxy S9.

Според някои причината за толкова ранното стартиране на работата над новото устройство се крие в строгите изисквания към системата за контрол на качеството. Те бяха въведени след фиаското с Galaxy Note 7.

Samsung представи Bixby - личния асистент на Galaxy S8До този момент дискретна в областта на гласовите асистенти, Samsung на свой ред иска гласът й да се чува

За спецификите на Galaxy S9 все още е рано да се каже нещо. Производителят надали ще се откаже от използваната концепция досега. Новите телефони почти със сигурност ще бъдат с дисплей без рамки.

Припомняме, че Samsung Electronics обяви, че продуктите й са получили 49 награди в рамките на наградите iF Design Awards на международния форум Design Awards 2017.Сподели:  
Етикети: разработването, Galaxy

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Рядък автомобил се появи близо...

Рядък автомобил се появи близо до Стоунхендж преди 14ч. 10мин.
Недалеч от известната на целия свят английска забележителност – Стоунхендж, се... още»
5 достъпни алтернативи на iPhone X 11 странни навика на гениите 5 важни причини да си взeмeте... Апартамент за пораснали деца
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Бари Сийл: Наркотрафикантът

Това международно приключение е по налудничавата (но истинска) история на пилота мошеник, който...

още...