Новини

Този смартфон засича вредните съединения във въздуха

Публикувана от Profit.bg в Икономика
Дата: 2017-08-12 16:15:40, видяна 126 пъти

Макар официалната дата на пускане на смартфона AGM X2 да остава неизвестна, източници продължават да споделят информация за устройството. Ако си спомняте, то бе показано още на MWC 2017.

По последна информация от Китай, X2 ще бъде снабден с технология, която позволява двойната му предна камера да проследява и да анализира съдържанието на летливи органични съединения във въздуха.

Макар високото съдържание на дадените вещества да не може да доведе до смъртен случай, то е способно да окаже влияние върху здравето на човека като цяло. Например да провокира главоболие, задушаване и др.

Към този тип съединения се отнасят въглерод, спиртове, кетони, терпеноиди и др.

В интернет се появиха и снимки, на които е видно, че на задния панел на AGM X2 може да се види надписът MIL-STD-810G вместо обичайния стандарт на защита IP68.

Става дума за военен стандарт, който се използва във въоръжените сили на САЩ. Това означава, че устройството е способно да издържа на екстремни натоварвания, експлоатиране в нестандартни условия и при критични температури.

Новият iPhone направи този 86-годишен човек милиардерПредседателят на най-голямата OEM компания за чипове в света вече е милиардер благодарение на очакваното търсене на най-новия модел iPhone на Apple IncКолкото до батерията, капацитетът й е 6000 мАч вместо 5400 мАч при AGM X1.Сподели:  
Етикети: въздуха, смартфон, вредните, съединения, засича

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук