Новини

Тази стара руска къща е достойна да подслони царски особи

Публикувана от Profit.bg в Икономика
Дата: 2018-01-14 05:55:35, видяна 567 пъти

В Брянска област под названието Климово съществува една особена къща. Няма как да я намерите, ако не знаете, че е там. Изглежда непретенциозно, боята отдавна е започнала да бледнее. Най-важното обаче се намира не вън, а вътре.

Владимир Филипович Акулов вече не се изненадва, когато на гости му идват непознати хора. Това е така, тъй като мнозина са чували за интериора, който той е създал в собствения си дом.

Когато гостите престъпват прага на дома, те замират от удивление – все едно попадат в музей или царски палат. Мебелите са резбовани, подът е необичаен, картините са в скъпи рамки – всичко изглежда така, сякаш това не е къща на село.

Всеки елемент от мебелировката Владимир Акулов е направил със собствените си ръце. Специално образование мъжът няма, учил се е сам на дърводелство.

Практически всичко в дома е направено от липа, тъй като тя се поддава лесно на обработка.

Малка бяла къща от 57 квадрата в горите на Швеция Белият интериор е съчетан благополучно с топлите земни цветове, а голямата всекидневна е просто мечта

Златистият блясък е постигнал с помощта на японска техника за позлатяване.

Освен резбовани елементи от декора, в къщата може да видите живопис на тавана и картини. Те също са дело на Акулов.Сподели:  
Етикети: къща, достойна, руска, царски, особи, подслони

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...