Новини

Тези места ще бъдат много популярни в следващите 10 г.

Публикувана от Profit.bg в Икономика
Дата: 2018-07-18 18:29:14, видяна 315 пъти

О, разбира се, Париж е прекрасен, Лондон е жизнерадостен, а Пекин е изпълнен със съблазнителни гледки и звуци. Но защо не се насочите някъде другаде, към места, които хората все още не посещават масово. Вижте няколко от тях.

1. Намибия

Търсите забавна и безопасна ваканция за сафари? Намибия със сигурност става все по-търсена. Достатъчно безопасно е да наемете кола и да се повозите наоколо (при условие, че нямате нищо против чакъла по пътищата). Освен това хората са изключително приветливи и готови да ви помогнат.

2. Монголия

Година след година все повече туристи откриват красотите на Монголия. Страната е дом на някои от най-красивите планини и храмове в света. Можете да спите в юрта, да яздите камила и да усетете духа на нацията, известна с номадската си култура.

3. Куба

След неотдавнашната промяна Куба се отваря към туризма, благодарение на облекчаването на санкциите и ограниченията в страната. Докато това бъдеще може да бъде малко неясно сега, островната нация се радва на голям интерес. Храната е прекрасна, хората са страхотни и винаги е слънчево.

4. Естония

Естония е страна, която прелива от очарованието на стария свят. Крайбрежието е великолепно, хората са страхотни, евтино е и има много забележителности. И къде другаде можете да разберете историята на КГБ?

5. Аляска

Четиридесет и деветият щат Аляска разполага с изобилие от дейности за приключенския пътешественик. Планини, гори, трекинг пътеки и какви ли не изненади може да откриете на това очарователно място.

6. Грузия

Тази напълно уникална страна има влияние от всички свои съседи - Русия, Турция, Армения, Азербайджан и Иран. Резултатът е култура, създаваща невероятни занаяти и вкусна храна. Насладете се на природата и зелените пейзажи на Грузия и направете пътуване, което ще помните с години.

7. Исландия

Северното сияние, китовете, глетчерите, зелените тучни поляни, безброй места за разходка. Каквото и да харесвате, Исландия няма как да не ви плени.

8. Черна гора

Красотата на крайбрежието ще ви накара да разберете, че морето има безценни скрити съкровища. Независимо дали искате да прекарате времето си на брега или разучавайки укрепени градове и древни църкви в страната, тук има има много за преживяване.

9. Албания

Въпреки че историята на Албания е малко бурна, днес страната е чудесно място да прекарате известно време. Красивата природа е осеяна с крепости, които може да изследвате. Столицата Тирана е пълна с култура и места, които да разгледате.

10. Филипините

Ако сте в настроение за пазаруване в съчетание с плаж и почивка, тогава Филипините е най-добрият ви залог. Това подценявано тропическо бягство има много плажове и търговски центрове, които няма как да не задоволят желанията ви. Ако имате нужда от почивка, разгледайте разнообразните и уникални животински видове на острова.

 Сподели:  
Етикети: бъдат, популярни, следващите

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...