Новини

Кръстовището на университета е затворено за уикенда

Публикувана от Profit.bg в Икономика
Дата: 2018-08-11 08:41:07, видяна 187 пъти

През почивните дни булевард "Васил Левски" ще бъде затворен за движение в района на Софийския университет "Свети Климент Охридски" заради ремонт. Заместник-кметът по транспорта в София Евгени Крусев призова шофьорите да избягват района на Ректората.

"Тази събота и неделя строителите имат 48 часа, за да реконструират напълно кръстовището и да се пусне движението по него. След което се пренасят към паметника на Васил Левски, където двете платна ще бъдат затваряни поетапно.

Тролейбусите и автобусите ще се движат по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", по ул. "Гурко", както и по ул. "Георги С. Раковски", където реално ще се организира тролейбусното движение, а вече в следващия етап от ремонта в посока към паметника на Левски, когато се ремонтира булевардът, тролейбусите ще се движат на дизелови агрегати", каза той пред БНР.

От понеделник започва ремонт на булевард "България", където движението ще се осъществява двупосочно само в едното платно. Възобновява се движението на трамвай номер 7 по булевард "България". В понеделник започва и ремонтът на булевард "Арсеналски".Сподели:  
Етикети: уикенда, затворено, университета, Кръстовището

Коментари


банални ставате с тази столица , други населени места има ли в тая държава ?
0 коментарът е отпреди 5 дни
Не, България е София!
0 коментарът е отпреди 1 ден
Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

В света има нова най-високо...

В света има нова най-високо платена актриса преди 9ч. 3мин.
В Холивуд тази година има нова най-високо платена актриса още»
Греши ли Бъфет? Нискотарифният модел идва и при... КЗП: Лъжлив марков разреден алкохол... ФБР: Възможна е хакерска атака над...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...