Новини

Кръстовището на университета е затворено за уикенда

Публикувана от Profit.bg в Икономика
Дата: 2018-08-11 08:41:07, видяна 233 пъти

През почивните дни булевард "Васил Левски" ще бъде затворен за движение в района на Софийския университет "Свети Климент Охридски" заради ремонт. Заместник-кметът по транспорта в София Евгени Крусев призова шофьорите да избягват района на Ректората.

"Тази събота и неделя строителите имат 48 часа, за да реконструират напълно кръстовището и да се пусне движението по него. След което се пренасят към паметника на Васил Левски, където двете платна ще бъдат затваряни поетапно.

Тролейбусите и автобусите ще се движат по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", по ул. "Гурко", както и по ул. "Георги С. Раковски", където реално ще се организира тролейбусното движение, а вече в следващия етап от ремонта в посока към паметника на Левски, когато се ремонтира булевардът, тролейбусите ще се движат на дизелови агрегати", каза той пред БНР.

От понеделник започва ремонт на булевард "България", където движението ще се осъществява двупосочно само в едното платно. Възобновява се движението на трамвай номер 7 по булевард "България". В понеделник започва и ремонтът на булевард "Арсеналски".Сподели:  
Етикети: уикенда, затворено, университета, Кръстовището

Коментари


банални ставате с тази столица , други населени места има ли в тая държава ?
0 коментарът е отпреди 7 месеци
Не, България е София!
0 коментарът е отпреди 7 месеци
Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...