Новини

Брокерът, продал имоти за 1.9 млрд. долара, следва 2 топ правила

Публикувана от Profit.bg в Икономика
Дата: 2019-01-11 08:27:42, видяна 288 пъти

Бен Кабалеро е продал 4799 имота на обща стойност 1.9 млрд. долара през 2017 г., или средно по 92 на седмица.

Това го поставя на челно място сред най-добрите брокери в САЩ, сочат данни на Real Trends. Кабалеро дори попадна в Книгата на рекордите на Гинес през 2016 г. с реализираните 3556 имота.

Кабалеро, който живее в Тексас, обаче не продава луксозни имения в Лос Анжелис или скъпи апартаменти в Ню Йорк, за да достигне продажби от близо 2 млрд. долара.

Според него, успехът идва, след като той следва две основни правила при продажбите. „Първото е да направите продукта си лесен за клиентите, а второто – трябва да ви харесват“, казва Кабалеро.

Той наистина прави покупко-продажбите на имоти лесни за своите клиенти, като създава онлайн патформата HomesUSA за строители. Малка подробност е, че Кабалеро работи само със строители, които пускат на пазара поне по няколко хиляди имота.

8 признака, че сте готови да имате собствен домВреме е или пък не


Екипът на платформата следи процеса по строителството на имота и добавя снимки към обявата на различните етапи. Колегите на Кабалеро могат да добавят обява в платформата за точно 13 минути, след като вече имат поне 25 снимки.

Брокерът е на мнение, че една от големите компании, достигнала до върха, дължи успеха си на това, че прави бизнеса си лесно разбираем за хората.

„Ако влезеш в Amazon, те знаят кой си, тъй като и преди си посещавал сайта им. Те знаят кой си. Те знаят какво си купувал преди. Ако купиш нещо друго, те могат да кажат: „хората, които купуха този продукт, го комбинираха с тези неща. Искаш ли и ти от тях? Това наистина прави покупката лесна за хората. А и Amazon доставят продукта доста бързо, нали?

Разбираемият продукт и ефикастността няма да са от значение, ако хората не те харесват и не ти вярват. Ако не те харесват, хората няма да искат да правят бизнес с теб, независимо дали си монополист в града или не, допълва Кабалеро.Сподели:  
Етикети: млрд, правила, имоти, продал, следва, Брокерът

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...